Prikazujemo 1–30 od 223 rezultata

LADIČARI I POLICE

Ladičari i police, organizirati i pospremiti svoje više

stvari u prekrasan element.
Svatko treba mjesto gdje se osjeća sigurno. Ne samo u fizičkom smislu, nego ne želimo da nas itko kritizira. Trebamo mjesto gdje možemo biti ono što jesmo, odmoriti se od drugih stvari i učiti, rasti i razvijati se u bolju osobu. Ovaj prostor zovemo dom.

Da bismo se osjećali sigurno, moramo znati i što imamo, a što nemamo. Na što se možemo osloniti i što nam još treba. Za to naš dom mora biti dobro organiziran. Pobrinite se za red, lijep izgled i funkcionalnost svake prostorije s Ladicama.

Svaka soba ima drugačiju namjenu. U nekim sobama držimo više stvari, u drugima manje. Većina ljudi također ima ormar u spavaćoj sobi. Zato nam u spavaćoj sobi najčešće trebaju ormar i noćni ormarići. S pregradom za sobu odvojit ćete garderobni dio od spavaćeg dijela. Međutim, u spavaćoj sobi možemo raditi i druge stvari i držati druge stvari. Predalniki će se pobrinuti za sve ostalo što ne stane u ormar ili na noćni ormarić.

U dnevnom boravku obično se svašta nađe u njemu. Stalci za TV i stalci za monitor mogu držati i druge stvari osim monitora. Komode dolazi u pomoć za nekoliko stvari. Osim ladica, u svaku prostoriju pristaju i zidne police. S njima će vam sve uvijek biti pri ruci bez zauzimanja prostora na podu. Zar ti to nije dovoljno? Treba li vašem domu revizija organizacijskog sustava?

Opremite se svim potrebnim elementima i ormarićima za odlaganje i organizaciju. Jeste li već pregledali stvari koje čuvate?
Ako spremate na duže vrijeme i možda vikendom, onda će vam također biti zgodno dodati upijače vlage u ormare i smočnice?

Preloader