Prikazujemo 1–32 od 151 rezultata

VODENI SPORT

Plivanje, surfanje, veslanje i prskanje, sve je to više


zapravo igranje u vodi. Ako razmislimo o tome, sport je u biti samo igra. Zašto biste trčali za loptom i nazvali to nogometnom igrom? Vodeni sportovi ili razigrano igranje u/na vodi jedan je od zanimljivijih sportova od, primjerice, SUP vožnje. Zašto? Zbog sastava vode u njoj ili na njoj, možemo raditi svakakve ludosti, plivati ​​mrtvi i zaboraviti na cijeli svijet. Ali to može biti samo prostor za trening.


Svatko od nas je već vidio kakav film s klasičnim opuštenim (ili natjecateljskim) “surferima”. Iako Slovenija ima samo nekoliko obala, ovdje surfanje nije moguće. Srećom, danas imamo svijet na dlanu i putujemo jeftino. Živi život i pokušavaj što više možeš! Zašto ovaj put ne biste otišli na mali odmor i naučili surfati? Surfanje je sjajan i zabavan sport. Nešto je divno i neopisivo sjediti na dasci i gledati ocean. Ali možda samo želite svom djetetu kupiti samo dasku sa žicama. Zar ovaj put nećete imati priliku surfati? Onda možda možete isprobati veslanje sa SUP daskama za veslanje.

Ali za sportove na vodi ne treba vam more. Riječni sportovi su dosta razvijeni. Vožnja čamcem i rafting dobra je ideja za izlet za cijelu obitelj. Trebate novi začin? Zašto ne biste postali čamcem, ako volite vodu, vaš novi hobi? Tražite li nešto pristupačnije i opuštajuće? Je li ribolov ono što tražite?
Uživate li u gledanju snijega, osim kada vam je naravno gruda ispred lica? Tada dobijete ideju za novi izazov ili aktivnost u zimskim sportovima i aktivnostima.