Prikazujemo 1–30 od 1109 rezultata

KOMODE

Želite li uredan prostor i stvari pri ruci? više

Komode se mogu koristiti za pohranu bilo čega, tako da možete birati između različitih struktura. Tražite li komodu s tradicionalnim stilovima ili modernije dizajnirani ormar za pohranu? U oba slučaja, sigurni smo da ćete pronaći onu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor. Možete pretraživati ​​među širokim, uskim, kratkim i visokim komodama koje odgovaraju spavaćoj sobi, kupaonici, ormaru ili sobi bilo koje veličine.


Komode i svi ostali ormari izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kao što su hrast, iverica, bagrem i drugi, koji osiguravaju da je vaša nova ladica izdržljiva i napravljena da vam služi dugi niz godina.

Želite li ormarić određene namjene, primjerice za knjige, tu su i Ormari za knjige, ako želite nešto manje za papire svih oblika, pogledajte stalke za časopise i knjige. Nekada su bile popularnije ili u upotrebi, kutije za pohranu, ali kao i mnoge stare i dobre stvari, vraćaju se u širu upotrebu. Možete birati između jednostavnih s “čistim” drvenim ili retro, starinskim izgledom. Služe kao ostava i daju “vintage vibru” cijeloj prostoriji, posebno u kombinaciji s dobrim Lestenom.

.