Prikazujemo 1–30 od 2686 rezultata

KOMODE

Želite li uredan prostor i stvari pri ruci? više

Komode se mogu koristiti za pohranu bilo čega, tako da možete birati između različitih struktura. Tražite li komodu s tradicionalnim stilovima ili modernije dizajnirani ormar za pohranu? U oba slučaja, sigurni smo da ćete pronaći onu koja će se savršeno uklopiti u vaš prostor. Možete pretraživati ​​među širokim, uskim, kratkim i visokim komodama koje odgovaraju spavaćoj sobi, kupaonici, ormaru ili sobi bilo koje veličine. Komode i svi ostali ormari izrađeni su od visokokvalitetnih materijala kao što su hrast, iverica, bagrem i drugi, koji osiguravaju da je vaša nova ladica izdržljiva i napravljena da vam služi dugi niz godina.

Želite li ormarić određene namjene, primjerice za knjige, tu su i Ormari za knjige, ako želite nešto manje za papire svih oblika, pogledajte stalke za časopise i knjige. Nekada su bile popularnije ili u upotrebi, kutije za pohranu, ali kao i mnoge stare i dobre stvari, vraćaju se u širu upotrebu. Možete birati između jednostavnih s “čistim” drvenim ili retro, starinskim izgledom. Služe kao ostava i daju “vintage vibru” cijeloj prostoriji, posebno u kombinaciji s dobrim Lusterom.

Komode za svaku sobu

Komode se nalaze u gotovo svakoj prostoriji našeg doma. U spavaćoj sobi u nju stavljamo modne dodatke i donje rublje, u dnevnoj sobi služe kao stalak za TV, u predsoblju čuvaju cipele, šešire i ključeve, a u kućnom uredu pune su se dokumentima i uredskim materijalom. Poznajemo nekoliko različitih vrsta komoda koje nude različite funkcionalnosti.

Visoke komode sa staklenim policama

U blagovaonicama i dnevnim sobama najčešće se koriste visoke komode koje u gornjem dijelu imaju police sa staklenim vratima. Od vitrina se razlikuju po širini. Vitrine su u pravilu uske i visoke, dok su visoke komode šire i samim time nešto stabilnije. U njih se mogu pohraniti suveniri s putovanja, dragocjene sitnice ili posebno lijep servis kojim se želimo pohvaliti svojim gostima.

Niske komode mogu zamijeniti TV ormariće

Niske komode često se nalaze u dječjim sobama, ali i dnevnim boravcima, gdje mogu preuzeti zadatak TV ormarića. Klasične komode sastoje se samo od ladica, no danas su iznimno popularne kombinirane komode koje se sastoje od ladica, vrata i polica. Na taj način uvijek pronađemo odgovarajuću komodu za naše potrebe.
Niže kombinirane komode koje pružaju prostor za razne elektroničke uređaje i ostale dodatke koji su nam potrebni u dnevnoj sobi savršeno će poslužiti kao TV ormarići. U predsoblje možete postaviti komodu koja nudi posebne dodatke za odlaganje cipela. Komode za kućne urede često imaju gotove dodatke za pohranu

Bez njih se ne može

Danas komode ispunjavaju mnoge zadatke, nalaze se u gotovo svakoj prostoriji modernog doma. Na pet mjesta komode su gotovo neizostavne.

Na ulaznim vratima

U kombinaciji s ormarićem za cipele ili kao praktično spremište za kape, rukavice, šalove i sve što nam treba kad izađemo iz kuće. Komoda uz ulazna vrata, u koju odlažemo ključeve, novčanik i još mnogo toga, postala je stalnica u našim domovima. Vrlo su popularni, pogotovo u manjim hodnicima, jer ne “zatrpavaju” prostor, a bijeli zidovi iznad komode malo povećavaju prostor.

U spavaćoj sobi

Nakit, čarape, donje rublje, modni dodaci – te se stvari najčešće spremaju u komodama u spavaćoj sobi. Prije svega, to su stvari koje je teže posložiti u veće ormare i zato ih radije spremamo u ladice komode. Na komodu se mogu staviti i razni dodaci, npr. stalak za nakit na koji možete objesiti omiljene komade nakita, okvire za fotografije i ostale ukrase.

U dnevnom boravku

U dnevnoj sobi komoda se može koristiti na više mjesta. Na njega možemo postaviti TV, a ostale elektroničke uređaje koji su nam potrebni pospremiti u dnevni boravak u ladice ili iza vrata. Na komodi svoje mjesto mogu pronaći i zvučnici i glazbeni player. Najčešće jednostavno služi kao mjesto za odlaganje raznih stvari – knjiga, novina i slično

U radnoj sobi

Ako radite od kuće ili ponekad radite od kuće, komoda će vam ponuditi izvrsno mjesto za pohranjivanje mapa, papira i uredskog materijala. Na njega možete postaviti printer ili cvijeće koje će vam malo uljepšati radni prostor.

U dječjoj sobi

Mnogi ljudi više ne mogu zamisliti dječju sobu bez stola za prematanje. U ovom praktičnom komadu namještaja, koji svoje mjesto često nađe u kupaonici, moći ćete spremiti sve potrepštine za bebu te ga brzo i sigurno presvući. Kod mnogih komoda kasnije možete ukloniti nastavak za presvlačenje i služit će kao obična komoda. Komode svoje mjesto nalaze i u dječjim sobama jer su dovoljno niske da vaše dijete može samo pospremiti svoje igračke ili odjeću.

Vitrine

Dnevni boravak ne može biti bez skladišnih prostora, koji mogu biti zatvoreni ili otvoreni. Kupujete li novi dnevni boravak ili ga renovirate, vrlo brzo ćete shvatiti da moderan dizajn i tehnologije proizvodnje omogućuju napredna tehnička rješenja koja će se riješiti kablova ispod ormara, a ujedno ćemo dobiti beskontaktno punjenje elektroničkih uređaja i ugrađenih medijskih elemenata. Prilikom planiranja dnevnog boravka možete se odlučiti za kupnju komada namještaja iz iste linije, a za posebno zanimljiv izgled odvažite se kombinirati komade različite estetike

Otvoreno ili zatvoreno?

Moderni namještaj sastoji se od raznih modularnih elemenata koji se po želji mogu kombinirati i nadopunjavati. Obično je to kombinacija zatvorenih i otvorenih skladišnih prostora, kao što su vitrine i regali za dnevne sobe, zidne police, viseće konzole i TV ormarići. Što ide u vašu dnevnu sobu prvenstveno ovisi o vašim preferencijama. No, često ima smisla pitati za savjet dizajnera interijera ili konzultanta u odjelu prodaje koji idejom može potpuno promijeniti viziju našeg uređenja. Veličina je opet ključna – koliko vam je prostran dnevni boravak, koristite li ga i kao spavaću sobu, imate li kutak pretvoren u radni prostor, je li dnevni boravak dio blagovaonice ili kuhinje? Sve to uvelike utječe na to kakve će police za dnevni boravak biti – hoćete li kupiti pojedinačno ili cijeli set?

Neka se vidi samo ono što ti najviše znači

Zatvoreni skladišni prostori u obliku ladica, komoda i ormarića uvijek su dobrodošli jer omogućuju odlaganje neuglednih stvari i posljedično osiguravaju uredan izgled dnevnog boravka. S druge strane, popularne dekorativne elemente i suvenire moguće je lijepo izložiti uz pomoć zidnih polica, a obiteljske fotografije postaviti u obliku galerijskog zida. Ipak, držite se pravila manje je više. Stoga izložite samo ono što vam puno znači. Tako ćete pogledati suvenir, fotografiju itd. uvijek izazivaju dobre osjećaje, a vašim će gostima biti još ugodnije jer ćete ih na taj način doista pustiti blizu. Odlična odluka za male dnevne sobe, gdje ima smisla iskoristiti svaki kutak od poda do stropa, su moderni regali za dnevne sobe, koji su kombinacija otvorenog i zatvorenog tipa, a dinamičnost se postiže postavljanjem polica duž cijele visine. zidovi. Na taj način dobivamo slobodno vrijeme za cvijeće, fotografije ili neke lijepe suvenire.

Televizija ima posebno mjesto

Stalak za TV obično ispunjava najvažniji zid u dnevnoj sobi. Vizualno središte dnevnog regala najčešće je televizor koji je estetski uokviren namještajem i zidnim dekoracijama. Druga odluka je televizor na zidu, ali tada ispod njega imate dovoljno prostora za niže ormariće. Regali u dnevnoj sobi obično se sastoje od nižih izduženih ormara, viših uspravnih zatvorenih ormara i dužih konzolnih polica koje pružaju dovoljno prostora za pohranu i pohranu.

Vitrine i njihova čarolija

Idealan komad namještaja za izlaganje suvenira su vitrine za dnevni boravak. Vitrine su viši, uži ormari sa staklenim vratima ili stjenkama. Staklene površine omogućuju sigurno čuvanje artefakata i štite ih od prašine i prekomjerne upotrebe, no istina je da ih je potrebno pažljivo njegovati i redovito čistiti jer su na njima vidljivi svi tragovi prstiju i otisci prstiju. Jedna od najromantičnijih i najelegantnijih ideja je vitrina s integriranom rasvjetom. Svjetla neće samo istaknuti izložene komade, već će i elegantno osvijetliti cijeli dnevni boravak.

.