Prikazujemo 1–30 od 2356 rezultata

TV REGALI/ORMARIĆ

Svaki monitor treba dobru podršku!više


Bilo da se radi o vašem dnevnom boravku, radnoj sobi, uredu ili dječjoj sobi ili možda spavaćoj sobi, monitori se danas nalaze u gotovo svakoj kući. Bilo da se radi o televizoru ili računalu, osjećaj korištenja je puno bolji ako imate sve što vam treba pri ruci. Zato su TV police i stalci za monitore savršeni.

Monitori svih vrsta mogu se postaviti na postolje kao što je stol, polica ili niski ormarić. Ormari za TV monitore dolaze u različitim stilovima, stoga pronađite policu, ormarić ili stalak za bilo koji stil doma. Ormari u ponudi razlikuju se od klasičnih ormara po strukturi. Ladice ili police su raspoređene za najbolju funkciju, također obično postoji rupa za kablove na stražnjoj stijenci ormarića ili je veći dio ormarića otvoren, što obično služi kao polica. Ako su vam potrebni ormari za druge namjene, ovdje postoji širok izbor.

Stalci za monitore izrađeni su od nekoliko materijala, što im daje drugačiji primjer. Dizajni nekih su, međutim, doista posebni. Možete pronaći i one izrađene od bijelog, prozirnog ili crnog stakla, izrađene od željeznog okvira, obrađenog drva, masivne tikovine, hrasta ili čak drveta manga, da spomenemo samo neke.