Prikazuje se svih 4 rezultata

OSTALO ZA FRIZERSTVO

Ostalo za frizerstvo, zdrav izgled kose upotpunjuje njegovanu vanjsku slikuviše

pojedinca, pa mnogi ljudi svakodnevno posvećuju mnogo vremena intenzivnoj njezi kose. Za najbolji mogući rezultat važno je odabrati proizvode za njegu koji odgovaraju vašem tipu kose. Upoznat ćemo vas s različitim tipovima kose i pokazati koji proizvodi vašoj kosi daju sjaj i volumen. U nastavku možete pročitati i praktične savjete za njegu.
Ako vaše vlasište proizvodi puno sebuma, kosa se brže masti u korijenu nego ako imate suho vlasište. S pravim šamponom za masnu kosu možete usporiti stvaranje sebuma već prilikom pranja kose. Ako je proizvodnja sebuma na tjemenu manje izražena, kosa je suša. Proizvodi za njegu suhe kose sprječavaju da vaša kosa izgleda poput slame i bez sjaja.

Izbor sastojaka ovisi o vrsti kose. Ekstrakt hrastove kore sprječava stvaranje sebuma. Zbog toga se nalazi u proizvodima za masnu kosu, dok biljna ulja suhu kosu čine vunastijom.

Kaže se da kofein potiče rast kose, a med ima protuupalno djelovanje. Prilikom pranja kose ne smiju nedostajati tenzidi koji su uz vodu glavni sastojci šampona. Oni su odgovorni za stvaranje pjene i učinak čišćenja.

Preloader