Prikazujemo 1–30 od 56 rezultata

NOSAČI I OSLONCI ZA BILJKE

Napravite više ravnog prostora u svom vrtu i ukrasite više

zidove svoje kuće, vikendice, vrtne šupe, garaže itd. s raznim penjačicama koje će uljepšati izgled vaše okoline. Nosači i oslonci za biljke će ih držati uspravno i voditi njihov uspon u željenom smjeru. Dostupni su nosači i nosači raznih struktura, boja i veličina. Mrežasti nosači omogućit će biljkama da se popnu na željeni zid. Možete ih odabrati od PVC-a, koji su dostupni u raznim praktičnim bojama. Tu su i nosači i nosači od prirodnih materijala, poput drveta i bambusa.

Neke biljke trebaju podršku koju trebamo da im pružimo ako želimo da napreduju i krase naš dom onako kako mi to želimo. Drugi rastu uspravno sami. Osim zalijevanja i zalijevanja, brinemo se i o njima, uz dosta topline, svjetla i gnojiva, s odgovarajućim prostorom gdje mogu rasti. Priuštite staklenike zahtjevnijim biljkama. Za lijep izgled cijelog vašeg vrta predlažemo postavljanje cvjetnjaka. Odaberite ih ovisno o tome hoće li im glavna namjena biti prostor za rast ili estetika. Ako se radi o ukrasu, a odabrali ste onu od poli ratana, predlažemo da ga kombinirate s modernim vrtnim namještajem od istog materijala i povežete terasu u istom stilu.

Vrtlarstvo je vrlo zdrav hobi koji se iznova koristi sve više ljudi. Osim druženja s prirodom, promatranja ljepote i rasta, ovo je vrlo zdrav hobi, jer možete uzgajati i usjeve bolje nego u trgovini.

Preloader