Prikazujemo 1–32 od 844 rezultata

TENDE

Osigurajte pravi hlad na svojoj terasi.više


Za sve vanjske prostore uz zid najbolje su tende za hlad. Obično su podesivi tako da možete podesiti površinu koju tenda zasjenjuje ili se pomicati zajedno sa suncem. Tenda se može rastegnuti ili sklopiti rukom, a neki imaju za to montiran motor.

Bila to terasa, stražnji ulaz u kuću, recimo vrt, balkon ili neki drugi prostor uz zid. Tenda će se prilagoditi vašim potrebama za sjedenjem vani po lijepom vremenu bez zamki sunca. Tražite suncobran kojem nije potreban zid? Provjerite prepuste i stalke za suncobrane. Želite hladovinu i na svom prozoru? Ovdje pogledajte ponudu sjenila i dekoracija za prozore.

Također nudimo dobru zaštitu od sunca i kiše našem vraćenom namještaju, a ne samo sebi. Zaštitite ga presvlakom za vrtni namještaj. Možete ih pronaći u različitim veličinama i oblicima pa ćete za svaki komad pronaći pravu. Je li vaš vrtni namještaj već dotrajao i želite novi? Ili možda želite začiniti stvari u svom vrtu. Kako bi vam sjedenje u hladu bilo ugodno, pogledajte ponudu Vrtnog namještaja. Vrtne ljuljačke su dobro rješenje za sjedenje u hladu, čak i kada nema tende, jer imaju svoj suncobran i tako služe u dvije svrhe istovremeno. Za više druženja pogledajte Vrtne garniture. Ukrasni jastuci čine sjedenje na njima još ugodnijim i ljepšim. Međutim, u slučaju lošeg vremena ili kraja sezone, možete ih spremiti zajedno s ostalim stvarima koje se mogu naći u vrtu u vrtnim kutijama i ormarićima za odlaganje.