Prikazujemo 1–30 od 8715 rezultata

VRTNE GARNITURE

Za savršeno uređen vrt i ugodno provođenje slobodnog vremena, ne zaboravite na više

pravi izbor vrtnog namještaja. Možete se odlučiti za različite garniture: to mogu biti garniture blagovaonskog vrtnog namještaja kako biste po ugodnom vremenu uživali u obroku vani ili garniture za sjedenje za popodnevni odmor ili druženje.

6-dijelna vrtna garnitura od masivnog drva bagrema s jastucima
6-dijelna vrtna garnitura od masivnog drva bagrema s jastucima

Za dnevne sobe imamo takođe veliki izbor unutarnjih sjedećih garnitura. Vrtni namještaj dostupan je u raznim oblicima, veličinama i dijelovima. Možete se odlučiti za tapecirane sofe od poli ratana ili bagremovog drveta ili kombinaciju oboje. Aluminijske garniture također se dobro slažu s vrtom, jer daju sjaj. Vrt za dobro društvo trebao bi imati i vrtni stol. Dostupne su u raznim materijalima, od drveta do željeza i od različitih struktura za različite namjene. Međutim, ako tražite unutarnji stol za blagovaonicu ili možda ured, raznolik izbor stolova se nastavlja.

Kako bi kauč dobro služio svojoj namjeni, preporučamo da ga postavite blizu vanjskog roštilja ili pećnice.

Pobrinite se da i vaš vrt odiše ugodnim ambijentom cijelog doma! Ugodnom ambijentu možete pridonijeti šarenim cvijećem koje možete posaditi u gredice i dodati klupicu kako biste kreirali svoj kutak u prirodi.