Prikazujemo 1–32 od 7404 rezultata

VRTNE GARNITURE

Vrtne garniture, za uređen vrt i ugodno provođenje slobodnog vremena, ne zaboravite na pravi izbor vrtnog namještaja. Možete se odlučiti za različite garniture: to mogu biti garniture blagovaonskog vrtnog namještaja kako biste po ugodnom vremenu uživali u obroku vani ili garniture za sjedenje za popodnevni odmor ili druženje.

6-dijelna vrtna garnitura od masivnog drva bagrema s jastucima
6-dijelna vrtna garnitura od masivnog drva bagrema s jastucima

Za dnevne sobe imamo takođe veliki izbor unutarnjih sjedećih garnitura. Vrtni namještaj dostupan je u raznim oblicima, veličinama i dijelovima. Možete se odlučiti za tapecirane sofe od poli ratana ili bagremovog drveta ili kombinaciju oboje. Aluminijske garniture također se dobro slažu s vrtom, jer daju sjaj. Vrt za dobro društvo trebao bi imati i vrtni stol. Dostupne su u raznim materijalima, od drveta do željeza i od različitih struktura za različite namjene. Međutim, ako tražite unutarnji stol za blagovaonicu ili možda ured, raznolik izbor stolova se nastavlja.

Kako bi kauč dobro služio svojoj namjeni, preporučamo da ga postavite blizu vanjskog roštilja ili pećnice.

Pobrinite se da i vaš vrt odiše ugodnim ambijentom cijelog doma! Ugodnom ambijentu možete pridonijeti šarenim cvijećem koje možete posaditi u gredice i dodati klupicu kako biste kreirali svoj kutak u prirodi.

Vrtni namještaj

Među vrtnim namještajem možete pronaći vrtne garniture, stolove, klupe, stolice i vrtne ležaljke, kao i vrtne ljuljačke, suncobrane i paviljone, tende, nadstrešnice i pergole, kao i dodatne dodatke za vrtni namještaj, uključujući kutije za jastuke, jastuke, držači za mreže, zaštitne navlake, baze i navlake za suncobrane.

Za udobno sjedenje u vrtu možete pronaći klasične, sklopive ili viseće stolice svih veličina, od balona do stolica s visokim naslonom. Izrađuju se od raznih materijala, od drva do tekstila, aluminija ili umjetnih materijala. Čak i garniture za sjedenje, koje jednim udarcem ubijaju nekoliko muha, nude brojne mogućnosti – možete birati između različitog broja stolaca ili klupa, a možete pronaći i modele s kutnim klupama, pa čak i naslonom za noge. Vrtne garniture.

Ležaljke

Ništa manje raznolik izbor nije ni među ležaljkama. Neki su sklopivi, drugi imaju ugrađenu suncobran, a treći imaju čak i mjesto za odlaganje ručnika. Razlikuju se i po obliku jer su pojedini modeli posebno dizajnirani za ugodan odmor i potpuno opuštanje.

Vrtne ljuljačke

posljednjih su godina svojevrsni trend među vrtnim namještajem. Dostupne su ljuljačke sa sjedalom za više osoba ili modeli s dva sjedala. Neki nude i hlad koji stvara ugrađeni krov. Suncobrani nude idealnu zaštitu od žarkog ljetnog sunca. Artikli su dostupni u različitim veličinama. Sa ili bez baze. Zahtjevniji mogu potražiti i paviljone s metalnom konstrukcijom i zaštitnom mrežom protiv komaraca. Mogućnosti su također beskrajne kada su u pitanju boje.

Tražite klasične ljuljačke za svoju djecu? Kontaktirajte dječju igraonicu. Tamo, osim ljuljački, možete pronaći i druge vrste igara koje možete postaviti u vrt ili dvorište. Omogućite sigurno i zdravo okruženje svojoj djeci i njihovim prijateljima da otkriju i treniraju svoje motoričke sposobnosti. Pad je neizbježan dio djetetova života, ali nije nužno loša stvar. Padanjem uče obratiti više pažnje. Kako biste ublažili padove i spriječili veće ozljede, obložite njihovo igralište gumenom sigurnosnom podnom prostirkom.

Odrasli i djeca također vole viseće mreže koje su također ugodan oblik opuštanja. Provjerite ponudu vrtnog namještaja i pronađite svoj komadić opuštanja.

Među ostalim proizvodima u kategoriji vanjskog namještaja nalaze se ležaljke, jastuci za sjedenje i ostala oprema s kojom možete osigurati potpunu udobnost u svom kućnom vrtu.

Vrtni pribor

Među dodacima za vrtni namještaj možete pronaći razne proizvode od kojih će neki vaš vrtni namještaj učiniti udobnijim i ugodnijim. Drugi će zaštititi vaš namještaj od raznih vremenskih uvjeta.

Kada se navlake za vanjski namještaj ne koriste, mogu se pohraniti u kutije i ormare za pohranu. Oni će također osigurati red izvan kuće. Jastuci za stolice i vrtne ljuljačke također se mogu spremiti unutra kada nisu u upotrebi, recimo zimi. Kako bi ih što više koristili, nabavite im pravi komad vrtnog namještaja, poput vrtne klupe ili vrtne ljuljačke. Kako bi i vaša djeca imala zanimljiv prostor provjerite ponudu za djecu i pronađite igračku, dječje vozilo ili igračku. Neka vaš vrt ili vaše dvorište bude mjesto gdje se svi mogu pronaći.

Vrt, odnosno bilo koji prostor oko naše kuće ili stambene zgrade, predstavlja kutak prirode koji nas čeka. Ako imamo samo takav kutak na raspolaganju, dobro ga opremimo i damo mu sve što nam treba da predstavlja ono što nam treba. Za neke će to biti opuštajuća atmosfera, za druge će biti raznovrsnije i šarenije. Ovo je također izbor u asortimanu vrtnog namještaja.

Kako biste se našli i kad sunce zađe, pobrinite se za dobro vanjsko i vrtno osvjetljenje. Trebate li “novo svjetlo” i unutra? Provjerite ponudu unutarnje rasvjete. Za prekrasan cijeli okoliš, a ne samo namještaj, dobro se pobrinite za svoju Zelenicu i okolinu. Tako ćete moći urediti cijeli prostor po želji.

Navlake za vanjski namještaj

Lijepo je imati vrt, terasu, dvorište, balkon ili bilo koje mjesto gdje možemo uživati ​​na svježem zraku. Vrtni namještaj, koji dobro funkcionira na mnogim mjestima, ne samo u vrtu, važna je komponenta odabranog prostora. Namještaj nam omogućava udoban smještaj i uživanje u boravku na otvorenom. Kako bi namještaj ostao kvalitetan, vrlo ga je dobro dobro zaštititi. Ako je stalno izložen promjenjivim vremenskim uvjetima, brzo se istroši ili ošteti. Navlake za vanjski namještaj pružit će vašem namještaju potrebnu zaštitu.

Postoje navlake različitih oblika i veličina za pokrivanje svakog komada namještaja. Kako bi boravak u vrtu ili terasi bio ugodan, namještaj mora biti kvalitetan. Možda je vrijeme da se počastite novim komadom namještaja? Zamjenjujete stari komad i možda od njega radite nešto novo? Majstore, imate “dobre prijatelje” i maštovite ideje za takve stvari. Možda možete napraviti stol od ormarića? Ili od velikog kamena, možda starih dasaka? Noge za stol pomoći će vam transformirati staro i izlizano u nešto novo i posebno. Također provjerite ploče za stolove, gdje ćete pronaći ploče za stolove i zaštitne ploče. Ali bit će teško bez alata.

Da bi vaš namještaj bio dobro opremljen čak i kada nije prekriven, dodajte jastuke za stolice i vrtne ljuljačke. Tražite omote druge vrste? Recimo navlake za stolice ili navlake za stolove?

Kako biste imali gdje spremiti sve svoje dodatke za vrtni namještaj, pogledajte Garden kutije i ormare za pohranu.

Vanjski tepih

Vanjski tepih, među dodacima za vrtni namještaj možete pronaći razne proizvode od kojih će neki vaš vrtni namještaj učiniti udobnijim i ugodnijim. Drugi će zaštititi vaš namještaj od raznih vremenskih uvjeta.

Vrt, odnosno bilo koji prostor oko naše kuće ili stambene zgrade, predstavlja kutak prirode koji nas čeka. Ako imamo samo takav kutak na raspolaganju, dobro ga opremimo i damo mu sve što nam treba da predstavlja ono što nam treba. Za neke će to biti opuštajuća atmosfera, za druge će biti raznovrsnije i šarenije. Ovo je također izbor u asortimanu vrtnog namještaja.

Kako biste se našli i kad sunce zađe, pobrinite se za dobro vanjsko i vrtno osvjetljenje. Trebate li “novo svjetlo” i unutra? Provjerite ponudu unutarnje rasvjete. Za prekrasan cijeli okoliš, a ne samo namještaj, dobro se pobrinite za svoju Zelenicu i okolinu. Tako ćete moći urediti cijeli prostor po želji.

Vrtne garniture ovdje za vas.