Prikazuje se svih 19 rezultata

ALUMINIJSKE

Aluminijske,  vrtni namještaj, za savršeno uređen vrt i ugodno više

provođenje slobodnog vremena ne zaboravite na pravi izbor vrtnog namještaja. Možete birati različite garniture: to mogu biti vrtne blagovaonske garniture kako biste mogli uživati ​​u obroku vani za lijepog vremena ili vanjske garniture za popodnevni odmor ili druženje.
Također imamo veliki izbor unutarnjih sjedećih garnitura za dnevne sobe. Vrtne garniture dostupne su u raznim oblicima, veličinama i dijelovima. Možete se odlučiti za tapecirane sofe od poliratana ili bagremovog drva ili kombinaciju oba. Aluminijske garniture također izgledaju sjajno u vrtu jer daju sjaj. Vrt za dobro druženje mora imati i vrtni stol. Dostupni su u različitim materijalima, od drva do željeza, iu različitim strukturama za različite namjene. Ali ako tražite unutarnji stol za blagovaonicu ili možda ured, širok izbor stolova se nastavlja.

Kako bi kauč dobro služio svojoj namjeni, preporučamo da ga smjestite u blizini vanjskog roštilja ili pećnice.

Pobrinite se da i vaš vrt odiše ugodnom atmosferom u cijelom domu! Ugodnoj atmosferi možete pridonijeti raznobojnim cvijećem koje možete zasaditi u gredice i dodati klupu te tako stvoriti svoj mali kutak u prirodi.

Preloader