Prikazuje se svih 10 rezultata

STEGE I ŠKRIPCI

Stege i škripci, gotovo da nema radionice koja nema više

svoj škripac. Ovo je izuzetno korisno i nezamjenjivo u postavkama za lakše i nespretnije izvođenje raznih popravaka. Ako još nemate svoju, pogledajte ponudu na PunKuferu. Ovdje smo za vas pripremili najveću usporedbu priznatih proizvođača, trgovaca i posrednika ručnog alata, uključujući škripce.
Dočarajte novo osvježenje u svom radnom kutku koje će pridonijeti besprijekorno uređenom domu, vrtu i ostalom okruženju. Stega je mehanički ručni alat koji se koristi za držanje predmeta na koji popravljate ili radite. Stege imaju dvije paralelne čeljusti, jedna je stabilna/fiksna, a druga pokretna nakon pomicanja vijka. Škripaci se obično sastoje od kućišta od lijevanog željeza. Osim toga, sadrže kovane čeljusti koje bi trebale biti vrhunske kvalitete, dobrog prianjanja i funkcionalne.

Najviše se preporučuju čeljusti ojačane ugljičnim čelikom i premazane antikorozivnim premazom. Ostatak obujmica obično je pocinčan i zaštićen od oštećenja, padova, posjekotina i ogrebotina. Neki škripci imaju i mogućnost nadogradnje rotirajućom bazom, što svakako predstavlja veliku prednost u odnosu na ostale – obične. Među najboljim, najsvestranijim i preporučljivim škripcima za nesmetan i lak rad su i oni s vodilicama koje osiguravaju i omogućuju precizno kretanje i mogućnost dodatnog stezanja cijevi.

Prije ulaska na blagajnu raspitajte se i o dimenzijama: širini čeljusti, širini stezanja i težini te sve navedeno pažljivo prilagodite svom radnom stolu ili pultu. Ukratko: odaberite škripac koji će jamčiti najveću izdržljivost i zadržati svoje mjesto u vašoj radionici dugi niz godina, ispunjavajući svoju ulogu za više nego dovoljan radni vijek.

Uštedite vrijeme hodanja. Nakon niza trgovačkih i radnih centara i obranite se od zbrke sve modernijom i većom ponudom raznih proizvođača alata za rad. Dapače, uz samo nekoliko klikova na PunKuferu možete odabrati za sebe najprikladniji škripac i ostatak vremena posvetiti njegovom testiranju.

Preloader