Prikazujemo 1–32 od 138 rezultata

PANELNE OGRADE

Kako bi ugradnja ograde bila jednostavna i brza više

panel ograde se grade od velikih panela odn. međusobno spojene ploče koje se protežu na veću udaljenost i tako tvore ogradu. Pogodne su za bilo gdje, gdje želite ograditi veći dio ili označiti granicu, odvojite dvije parcele ili nešto drugo. Ako ih postavite u dvorište, možete postaviti jednu ili više kapija u ogradu i tako sebi omogućiti više opcija kako ući i izaći iz dvorišta.

Savjet: Ovakve montažne ploče su dobro rješenje. Međutim, morate paziti da površina na koju postavljate panelnu ogradu bude ravna. Osim ako nemate vrlo ravno dvorište, montažne ploče će uzrokovati neobične praznine ispod vaše ograde. Čak i dvorišta koja se na prvu čine ravnima mogu imati skrivene padine. Ako vaše dvorište ima isto toliko nagiba, izgradnja ograde s montažnim pločama može rezultirati estetski ugodnim korakom. Inače, neće ispasti najbolje.

Ako je vaš vrt ili dvorište više nestašne prirode s ponekim brežuljkom i jamama, preporučamo drvene ograde. Želite li ograditi svog psa i dati mu više kretanja? Možda mu treba nova uzgajivačnica za pse? Pobrinite se da vaš pas ima sve što mu treba uz pribor za pse.

Gradite li ogradu na zemljištu na kojem se izvode industrijski radovi? Tražite novu opremu? Nudimo od manje opreme kao što su zaštitne rukavice i većih strojeva. Provjerite industrijsku opremu u našoj ponudi.

Trebate li panel ograde oko skladišta? S ogradom će skladište biti sigurnije, a za organizirano skladište ili garažu osigurajte regale i drugu opremu za skladištenje.

Preloader