Prikazujemo 1–30 od 121 rezultata

ŽIČENE OGRADE I MREŽE

Kada počnete tražiti ograde, prvo odlučite koje su vaše potrebe.više

Radi li se o privatnosti, zaštiti ili jednostavno držanju susjedove lopte izvan svog dvorišta? Žičane ograde i mreže izvrstan su izbor za stoku, kontrolu jelena i perimetarske ograde. Žičana ograda se također može koristiti za dekorativne aplikacije ili samo za stvaranje otvorenog / prozračnog izgleda. Također može poslužiti kao odvajanje posjeda i zaštita od neželjenih životinja ili prijestupnika.

Ograda od žičane mreže sa stupovima čelična 25 x 1 m zelena
Ograda od žičane mreže sa stupovima čelična 25 x 1 m zelena

Ako je vaš cilj ograđivanje privatnosti, razmislite i o panelnim i letvicama. Tako će se vaše dvorište osjećati sigurnije. Ako tražite nešto kratkoročnije u svom vrtu, dvorištu, balkonu ili vikendu kako biste uredili privatnost, na primjer, pogledajte Suncobrane u ponudi Vrt. Tamo ćete pronaći mreže za zaštitu privatnosti i bočne tende koje će se brinuti za vaš privatni prostor tijekom ljetnih dana.
Za ogradu koja će dodati stil i izdvojiti vaše dvorište od susjeda, pokušajte s vrtnom ili drvenom ogradom. Ne samo da ćete dobiti ovaj dekorativni vizualni element, već ćete dobiti sloj zaštite oko vanjskog prostora, poput bazena ili vrta. Gabioni emitiraju zanimljiviji stil. Ova ograda od šljunka i žice daje prirodan i snažan izgled gdje god da je postavljena.

Ako odaberete žičane ograde i mreže za poljoprivrednu svrhu, kao što je kontrola stoke, također možete dodati električnu žicu ovim ogradama farme za dodatnu sigurnost. Svrha vaše ograde će odrediti koji stil stupa i žice je pravi za vas. Kliknite ovdje za odabir stupova i vodiča za svoju ogradu.

Prilikom postavljanja ograde ili uređenja ulaza obično nam je potreban još koji pribor za ogradu i ulaze. Tamo ćete pronaći spojne žice za ograde i pribor kao što su stezaljke za stupove.