Prikazuje se svih 23 rezultata

KOMPLETI OGRADA

Svi se želimo osjećati opušteno i sigurno u svom domu i njegovoj okolini.više


S našim setovima ograda postavljanje ograde oko vrta, dvorišta, cijelog zemljišta ili čak ograde za životinje za pašu ili objekt bit će vrlo brzo i jednostavno. Naš kvalitetni set ograda i stupova izrađen je od čelika s PVC premazom i jednostavan je za korištenje kao i normalna ograda.

Ima jaku konstrukciju, ali se može pohvaliti otpornošću na vremenske uvjete, koroziju i UV zračenje te je vrlo izdržljiv. Montaža i montaža je vrlo jednostavna. Vrlo je pogodan za ograđivanje vaše travnate terase, kako biste ljeti bili sigurni od udaraca loptom susjedove djece i bezbrižno pripremali hranu na našim Roštiljcima. Postanite naš zadovoljan kupac i pogledajte cijelu ponudu u kategoriji Vrt.

Možda tražite nešto više i želite ograditi cijelo imanje, pogledajte našu ponudu u rubrici Žičane ograde i mreže. Kako bi sve bilo savršeno, pogledajte i Pribor za ograde i ulaze. Imate vrt i živciraju vas divlje životinje, jeleni, zečevi… Možda vam domaći pas dosađuje i luta sve što posijete, ili čak kopa rupe u vašim gredicama. Elegantno ogradite svoj vrt bilo kojom od naših ograda, toplo preporučamo drvene ograde. Pogledajte također Vrtna vrata. Vaša djeca ili unuci također će biti jako sretni ako lopta i ostatak igrališta ne pobjegnu u susjedov vrt, na cestu ili daleko niz brdo. Naše kamene ograde ili gabioni također su vrlo praktične

Ponekad zaista nije potrebno puno da si olakšamo život i zadovoljimo i najzahtjevnije mlađe generacije, naše goste, susjede i prije svega nas same.

Preloader