Prikazujemo 1–30 od 42 rezultata

ZIDNI SATOVI

Osigurajte svoju točnost i nikada više ne propustite ono, više


što vam je važno. Ne nosimo svi ručne satove, a čak i ako ih nosimo, ohrabrujuće je imati sat na stalnom mjestu ili u kuhinji za pomoć pri pečenju i kuhanju, a u kupaonici da se ne zadržavamo predugo, ili u dnevnoj sobi da ne propustimo utakmicu. Zidni satovi vrlo su popularni i koriste se jer su istaknuti, ako već stavljamo nešto na zid, dobro je da lijepo izgleda. Odaberite sat koji će služiti svojoj namjeni i uljepšati prostor.

Zidni satovi vas se ne tiču? Želite li još uvijek imati podsjetnik u kojem se dijelu dana nalazite? Sunčani sat je rješenje i odlična ideja za poklon! Ako ne želite imati sat na zidu, ali i dalje mislite da su zidovi prazni, pogledajte zidne ukrase. Uz mali dodatak možete prostoru dati novi izgled. Uz male dodatke ljepote, brzo se osjećamo bolje, za ugodniji osjećaj opremite prostor Zidne svjetiljke , tako ćete osvijetliti određeni kut prostorije, a korištenjem nekoliko lampi cijeloj sobi možete dati poseban ugođaj. Naravno, možete odlučiti želite li poseban ugođaj, također za podne svjetiljke  ili luster po želji.

Tražite zidne svjetiljke za svoj ured? Pogledajte i Uredski namještaj i opremu . Među raznolikom ponudom naći ćete i korisni uredski pribor, koji će poslužiti kao podsjetnik ili pomoć. Naravno, ovi se dodatki mogu koristiti svugdje gdje se rađaju nove ideje.

Preloader