Prikazuje se svih 8 rezultata

TAPETE

Ukrasite svoje zidove i začinite svoj prostor sa stilom.više


Bijeli zidovi daju prostoru osjećaj čistoće i prozirnosti, a ujedno su izloženi prljavštini i raznim ogrebotinama koje s vremenom čine zidove ružnima. Također može biti bijela u cijelom stanu ili kući, brzo dosadna. Možemo se odlučiti i zabijeliti zidove nježnom bojom, živopisnom bojom, možemo se malo poigrati “mačkom” i napraviti šare, ali tu samo boja polako staje. Tapete, s druge strane, daju vam beskrajne mogućnosti uzoraka, nijansi, pa čak i osjećaj dodatne dimenzije.

Jesu li dimenzija i prostranost ono što tražite? Pogledajte i ponudu stenskih panela.

Svi se želimo osjećati dobro, ali smo i svjesni što sve utječe na našu dobrobit? Svi manje-više znamo da nam je potrebna dovoljna i zdrava količina hrane. Također znamo da nam je potrebno dovoljno sna u prozračenoj i čistoj spavaćoj sobi. Međutim, ova dva faktora sama po sebi nisu dovoljna. Urednost našeg doma, koji nam je ujedno i utočište od vanjskog svijeta, mora biti čista i uredna, tako da za nas predstavlja prostor opuštanja i regeneracije. Ako se ne osjećamo dobro na poslu, onda nakon vrha dođemo u neuredan dom, to je kao da pozivamo na loš osjećaj. Stoga uredite svoj stan da vas napuni energijom. Tapete će vaš prostor učiniti zanimljivim ili osvježavajućim, a namještaj  ono je što će vaš boravak učiniti ugodnim i funkcionalnim .

Priuštite si dobru fotelju i naslonjač da se možete opustiti tijekom dan pristupačan i lakše ćete izdržati do večeri, bez previše umora.

Preloader