Prikazuje se svih 9 rezultata

KUPAONSKI TEPIH

Kako je neugodno stati na mokre kupaonske pločice, zar ne?više

. Zato neka vam pod bude prekriven kupaonskim tepihom. Na taj ćete način izaći iz tuš kade na upijajuću podlogu koja se u isto vrijeme brzo suši. Možete odabrati podloge od različitih vrsta drva, poput bagrema i bambusa, i dati tropski duh svojoj kupaonici. Tepisi za kupanje pružaju dodatnu mekoću i toplu podlogu za duži boravak. Dostupni su i kompleti tako da će biti postavljen na svim mjestima gdje možete boraviti.

Prvo što primijetite kada izađete iz kade ili tuš kabine je najvjerojatnije ručnik. Neka stalak za ručnike bude dostupan. Važno je i iskustvo pod tušem. Neki se vole tuširati s pomičnom glavom tuša, drugi vole veće, samostojeće koje omogućuju tuširanje bez ruku. Provjerite glave za tuširanje i poboljšajte svoj stil tuširanja. Mlaznice za hidromasažne bazene i tuševe poboljšavaju višu razinu.

Nemate podno grijanje, ali uvijek želite toplu podlogu za potplate? Nisu svi ljubitelji kućnih papuča, a čak i ako ih nosite, hodanje je udobnije ako su obložene tepihom. Cijeli stan opremite tepisima u kojima boravite, na primjer uz Kauč ili sjedećih garnitura. Drugi takav prostor je kuhinja, prilikom kuhanja, osobito duljih recepata, važno je stajati na mekom.

Kupaonica je i praonica rublja u domovima mnogih ljudi. U takvom slučaju vrlo je važna organizacija u prostoru. Poboljšajte prostornost i funkcionalnost uz stalak za perilicu rublja i druge kupaonske ormare.

Preloader