Prikazuje se svih 7 rezultata

STALCI I NOSAČI ZA ZVUČNIKE

Dostupni su razni TV nosači, stalci i nosači za zvučnike,više

daljinski upravljači, žarulje za projektore, baterije i ostali praktični dodaci. TV nosači su dvije vrste, a to su zidni i stropni. Zidove možete pronaći uglavnom u tri oblika. Mogu biti fiksni, rotirajući ili nagibni. Fiksni su posebno korisni kada dnevno svjetlo ne stvara problem s vidljivošću, odnosno televizor postavljate na mjesto gdje sunčeva svjetlost ni u jednom dijelu dana ne remeti televizijsku sliku.
U suprotnom, odlučite se za rotirajući ili nagibni zidni nosač. Možete ga koristiti za pomicanje položaja i prilagođavanje prema (uznemirujućoj) sunčevoj svjetlosti. Osim zidnih, dostupni su i stropni nosači koje možete koristiti u slučaju pretrpanih zidova ili nedostatka prostora.

Dostupni su i nosači za projektore koji služe za njihovo pravilno postavljanje za idealan prikaz slike. Stalci za zvučnike vrlo su korisni u sustavu kućnog kina jer omogućavaju postavljanje na određeno mjesto i time idealnu opciju za najbolju moguću zvučnu pokrivenost prostorije. Daljinski upravljači neizostavan su dio opreme svakog kućnog kina s obzirom na to da s njima možete upravljati svim dostupnim funkcijama sustava, i to iz svoje fotelje. Žarulje i baterije projektora su potrošni materijal. Ali oni su još uvijek nužan element radnog kućnog kina. Kada ih kupujete, morate biti sigurni da odgovaraju vašem uređaju.

Preloader