Prikazujemo 1–30 od 140 rezultata

VISEĆI ORMARIĆ

Viseći ormarić, za mnoge ljude kuhinja predstavlja više

kreativni prostor ili umjetnički atelje. Tamo možete izraziti svoju maštu, kreirati ili istraživati ​​nove, neprovjerene poslastice. S kojima možete dodatno razveseliti obitelj, djecu, prijatelje, poznanike ili susjede koji vam iznenada dođu u posjet. Tamo se rađaju nova jela. Ujedno, kuhinja je mjesto koje okuplja cijelu obitelj prilikom pečenja ili kuhanja svakodnevnih jela.
Kako bi vrijeme provedeno u kuhinji bilo još zabavnije, dobro je imati onu u kojoj se osjećate što ugodnije. Raspored kuhinjskih elemenata predstavlja lagano kretanje kroz nju. Ne volite li sami sastavljati sliku svoje kuhinje, možete pregledati raznoliku ponudu već osmišljenih i ponuđenih kuhinjskih kompozicija. Pritom razmislite o dimenzijama i prilagodite ih raspoloživom prostoru. Sakupljajte iz različitih modela, kako izgledom, tako i oblicima i sastavima. Ako ste ljubitelj starina, kuhinjski elementi s povijesnim sjajem, imitacijom tamnijeg drva i valovitim oblicima svakako su bolji izbor za vas. Ali ako volite modernost, modernost i arhitektonski kolorit, odlučite se za čiste, ravne poteze u svjetlijim nijansama, s dodanim svjetlucavim, uglađenim izgledom. Naravno, put do odabira je duži, mnogo kompliciraniji nego što mislite, ali prije svega slijedite vjernost svom ukusu.

Ako vaši mališani vole trčati po kuhinji, sigurnije je izabrati kuhinjske elemente zaobljenih, a ne oštrih oblika. Osim toga, prednost će imati ovakvi kuhinjski sastavi koji će imati vrata ormara i ladica prilagođena mekom zatvaranju.

Kad kupujete novi kuhinjski set, usporedite materijale i odaberite što kvalitetniji. Time se sprječava moguće labavljenje pojedinih elemenata i osigurava dugotrajnost Vašeg kuhinjskog kutka. Posebno se preporučuju plastične „pvc“ noge na koje stoje moderni kuhinjski elementi, a one sprječavaju eventualno uništenje zbog pretjeranog izlijevanja vode, a time i nepotrebno upijanje vlage.

Preloader