Prikazujemo 1–32 od 446 rezultata

BARSKE STOLICE

Barske stolice, bar kod kuće ili bar s domaćim osjećajem? više


Barske stolice su jedna od onih vrsta koje odstupaju. Imaju visoko sjedalo pa daju malo drugačiji osjećaj od blagovaonskih ili pisaćih stolica. Iako se zovu barske stolice, to ne znači da su samo za šank. Oni su za gdje god želite da atmosfera bude društvenija. Možda imate visoki pult na kojem želite doručkovati ili razmišljate o barskom stolu? Idealne su barske stolice za kafeteriju, kafić, gostionicu i naravno šank. U ponudi su standardne, odnosno visoke i također niže – barske stolice. Ugrađuju se u različite strukture, neki su vrlo jednostavni sa sjedalom i 4 noge, većina imaju niski naslon, neki viši. To su standardne stolice bez posebnosti, ali neke su vrlo maštovite, što odmah upada u oči. Izrađuju se i od različitih materijala pa su tako dostupne željezne, čelične i drvene stolice od različitih vrsta drva. Želite li stvoriti retro ugođaj, preporučamo stolice od obrađenog drveta.

Možete ih birati pojedinačno, a u ponudi su i barske stolice pa će opremanje biti još lakše. Svaka soba, bilo da se radi o baru ili domu, mora imati odgovarajuću rasvjetu za dobru atmosferu. Za prostor u kojem će ljudi boraviti i osjećati se ugodno, preporučamo uređenje svijetle tople boje.

Ako stvarate prostor za druženje, razmislite i o trosjedima za veće ili otvorene prostore i kaučima. Potonji su savršeni za kafiće. Kako bi prostor odavao pomalo luksuzan i klasičan štih, predlažemo da dodate fotelju ili naslonjač.

Preloader