Prikazujemo 1–30 od 51 rezultata

SKLOPIVE STOLICE

Kad ti trebaju tu su, kad ne, nema ih.više

Svi se žele dobro ponašati prema svojim gostima. Međutim, ako su ti posjeti rijetki, besmisleno je trošiti previše korisnog prostora u stanu samo za goste. Sklopive stolice bez naslona su odlično rješenje za takve slučajeve. To će vam omogućiti da jednostavno preklopite stolice kada vam nisu potrebne. Ali možete odabrati maštovit namještaj 2 u jednom. Kad vam trebaju stolice, a kad ne, pretvara se u stolić za kavu. Pregledajte i odaberite pravo rješenje.

Naravno, to nije jedini razlog za odabir takvih stolica. Ovisi što želimo od stolice. Obično želimo sjesti kako bismo se osjećali ugodno u onome što radimo. Međutim, ne zahtijevaju sve aktivnosti iste pokrete. Za rad na radnom stolu najprikladnija je stolica bez naslona, ​​koja ima podesivu visinu sjedala. Međutim, ako radimo uredski posao, sjedenje na stolici bez naslona može biti brzo zamorno. U takvim slučajevima bolje će biti uredske stolice.

Sklopive stolice izvrstan su izbor za organiziranje druženja ili predavanja većih ili manjih grupa. Preklapanje će vam omogućiti da pohranite takve stolice kada vam nisu potrebne i brzo ih postavite kada vam zatrebaju.

U ovoj kategoriji možete pronaći i stolice za opuštanje. Ako je to ono što tražite, pogledajte Fotelje i naslonjače. Svi glazbeni entuzijasti i svi oni koji vole odvojiti vrijeme za sebe mogu biti impresionirani Music Swingom. Za svakoga tko se svakodnevno bori s fizičkim umorom i bolovima u mišićima, električna masažna stolica može biti ono što tražite.

Preloader