Prikazuje se svih 10 rezultata

PRIJENOSNI WC

Prijenosni WC je vrlo koristan za kampere koji većinu sezone provode u kampuviše

i mogu svoj WC instalirati u predvorju kamp-kućice. Imajte na umu da ako ste kampirali u kampu sa zahodima i tuševima, ne biste trebali očekivati ​​da će to biti dostupno u svakom kampu.
Kampovi su različiti. Neki su opremljeni bogatom infrastrukturom. ali ponekad vlasnici unajme polje od farmera i otvore kamp s vrlo ograničenom ponudom. To je tipično za kampove uz more, kao iu planinama ili uz rijeke. Možete naići na prijenosne zahode i druge pokretne objekte. Ili čak kompostirati zahode i vodu iz gumenih crijeva.

Odluka o tome što ponijeti sa sobom ovisit će o tome što je dostupno u kampu. i koliko toga želite učiniti sami. Odabir će biti drugačiji ako kampiramo samo nekoliko dana, ili tjedan dana ili više. Vjerojatno ćete na svom prvom kampiranju uvidjeti da ste ponijeli previše, ali da vam nedostaju neke bitne stvari.

Veću udobnost osigurava i dovoljno snažna rashladna torba ili čak hladnjak. Štednjak ili veću površinu za kuhanje, a za bolji san počastite se posebnim jastukom na napuhavanje. Može se samo napuhati, što znači da s njim ne morate dodatno raditi, a za napuhavanje možete koristiti i razne ručne ili električne pumpe.

Za udobno kampiranje, osim osnovne opreme, potreban vam je i dovoljno veliki stol. I udobne stolice koje je moguće opremiti i posebnim sjenilom. Kako vam sunce ne bi smetalo dok čitate ili ljenčarite na plaži. Takav suncobran možete postaviti i na ležaljku, što omogućuje još veći užitak na odmoru. Odaberite sklopivu opremu koju ćete lako pospremiti u automobil, a pritom vam neće zauzimati previše mjesta kod kuće.

Preloader