Prikazuje se svih 10 rezultata

PRIJENOSNI TUŠEVI I OGRADE ZA PRIVATNOST

Prijenosni tuševi i zatvoreni prostori za privatnost ako ste ikada bili na dugomviše

kampiranju s pravim, istinskim vanjskim izbjegavanjem mnogih uobičajenih društvenih sadržaja, onda ste vjerojatno upoznati s pitanjem hoće li vaš sljedeći kamp imati tuš na cijelom mjestu ili naći ćete se natrag u jezeru.
Iako ove dvije opcije mogu imati svoje čari neko vrijeme, često smo se našli u drugoj polovici kampiranja. Da se možete tuširati malo privatnije u blizini vlastitog kampera ili šatora. Čak i ako još uvijek moramo nositi kupaći kostim. Tu na scenu dolaze prijenosni tuševi.

Ako nikada niste probali kampirati, propuštate prekrasan izum. Što stvarno čini razliku za bilo koji kamp. Naravno, oni su još uvijek prilično osnovni i bazični u usporedbi s udobnošću vlastitog doma, ali oni su sve što vam stvarno treba u smislu osobne higijene i osjećaja osvježenja kada je u pitanju putovanje koje bi vas trebalo oduševiti vani .

Prijenosni tuševi su poput udobnosti malog stvorenja koje uvelike ugrožava vas same, kojih ste se modernih pogodnosti spremni odreći dok se ponovno povezujete s prirodom i koje biste stvarno željeli prigrliti. Sada vidimo štetu u zadržavanju malo dodatne čistoće. Što bi vam moglo dati malo više privatnosti nego na rubu jezera!

Za udobno kampiranje, osim osnovne opreme, potrebni su vam i dovoljno veliki stol i udobne stolice.

Iako je prijenosni tuš izdržljiv i jednostavan za postavljanje, važno ga je držati podalje od oštrih predmeta. I provjerite jeste li ga ispravno pričvrstili oko donje točke pričvršćivanja.

Preloader