Prikazuje se svih 10 rezultata

ELEKTRIČNI SKUTER

Električni skuter, ne možete zamisliti, u vrlo kratkom više

vremenu električni skuteri preplavili su ulice najvećih svjetskih gradova, pa tako i Zagreba. Zašto? U čemu je tajna njihova uspjeha?

Prije nego što uđemo u tehničke razloge, poput cijene, gotovo nula održavanja, praktičnosti… Zaustavimo se prvo na nevinijim razlozima popularnosti električnih skutera – zabavi. Neki od vas još se sjećaju svog djetinjstva ili tinejdžerskih godina. Kada ste se sa svojim prijateljima utrkivali na tadašnjim neelektričnim romobilima. Prisjetite se i trikova koje ste izvodili sa shirom i kako je boljelo kad vas je shiro udario po zviždaljci. Električni romobili omogućili su nam da ponovno proživimo djetinjstvo.

Skuteri su oduvijek bili “in”, a prelaskom na električne skutere postali su još zabavniji. Odrasli se mogu ponovno osjećati kao tinejdžeri dok iskorištavaju prednosti električnog pogona za putovanje na posao ili obavljanje poslova. Većina e-skutera prelazi 20 kilometara na sat, što je dovoljno brzo da osjetite vjetar u kosi, a ne prebrzo da se ne osjećate sigurno na cesti.

Preloader