Prikazujemo 1–30 od 53 rezultata

SPREMIŠTE ZA KANTE

Spremište za kante, neka cijeli prostor oko kuće bude lijepo uređen, čak i u kantama! više


Nitko nije oduševljen smećem, ali ono je gotovo neizbježno u suvremenom svijetu. Nikako ne trebaju biti smetnja. Recikliranjem možemo odvojiti materijale koji se mogu ponovno koristiti tako da stvarno odbačeni materijali ne ostanu dugo u smeću. Prilikom korištenja drugih materijala pazimo da ih odlažemo tek kada su zaista odslužili svoju svrhu, a također pazimo da ih odlažemo u odgovarajući spremnik. Police za smeće pobrinut će se da prostor za kante pored vašeg doma, ureda ili bilo gdje gdje brinete o okruženju bude uredan i da se na tom mjestu zadrži miris.

Svatko ima drugačiji uređenje svog doma i okoline u drugom stilu. Ovisi koji materijal prevladava u gradnji vaše kuće, kako ste uredili zelenilo i okolicu, a prije svega je stvar ukusa koju ćete šupu odabrati. Dostupne su lakše šupe, kao što su kante za drvene šupe, koje ih povezuju s gotovom jedinicom i lagano ih skrivaju. Posebno su prikladni ako imate vrt ili zemljište ograđeno drvenom ogradom. Između ostalog, dostupne su i pune šupe, kao što su šupe od poli ratana, koje u potpunosti pokrivaju kante.

Spremište za kante su izrađene u različitim stilovima i od različitih materijala, tako da možete stvoriti vrlo lijep kutak za odlaganje otpada sa scene neukusnih kanti za smeće. Imate li svoju okolinu ukrašenu gabionima? Također pogledajte Gabion ograde za smeće i spojite kutak s okolinom.