Prikazuje se svih 28 rezultata

ROŠTILJ NA DRVENI UGLJEN

Roštilj na drveni ugljen, kupujete novi roštilj za više

nezaboravne piknike
u intimnoj atmosferi kućnog vrta? Pregledom ove kategorije zasigurno ćete iz sjećanja vratiti miris baš pravog sočnog odreska, mirisnog prženog povrća ili hrskave pržene ribe. Još prije kupnje razgledaj s kojim sve uređajima i dodacima možeš ostvariti želju za ukusnom hranom. U kategoriji roštilja, kuhala i ostale opreme možete birati između električnih ili stolni roštilji, plinski roštilji, vrtni roštilji, ali ako se kunete u prekrasnu blagu aromu dima, izbor roštilja na drveni ugljen je savršen za vas. Ne zaboravite na dodatnu opremu – sve od pribora do crijeva za plin ili gorivo.
Električni roštilji su različitih dimenzija i snage, što ovisi o maksimalnoj temperaturi pečenja. Idealne su za pečenje mesa i povrća na roštilju, a odlikuje ih jednostavnost korištenja i čišćenja. Među električnim roštiljima možete pronaći roštilj za kuhanje ili pečenje koji je izvrstan za pripremu toplih kruhova, a možete pripremiti meso ili povrće na posebno zdrav način jer se masnoća tijekom pečenja cijedi u posebnu posudu za cijeđenje. Dostupan je i japanski roštilj od brušenog nehrđajućeg čelika.

Asortiman plinskih roštilja je najraznovrsniji. Prikladne su za vanjsku upotrebu te su stoga neizostavna oprema za ljetne piknike. Proizvodi uključuju roštilje s različitim brojem plamenika, neki s bazom, drugi bez nogu i stoga pogodni za postavljanje na stol. Mogu biti opremljeni kotačićima za lakše premještanje, ali za one zahtjevnije tu su i rešetke na kolicima s tanjurom ili rešetkom, poklopcem i puno prostora za odlaganje ili vješanje pribora.

Jeste li i vi klasičar i kunete se u roštilj na drveni ugljen? Ne brinite, imamo i mnogo toga u našoj ponudi! Kako bismo olakšali izbor, za vas smo pripremili različite vrste roštilja na drveni ugljen, ovisno o veličini, cijeni i materijalu. Pojedini roštilji stoje na visokim metalnim nogama, koje se mogu dodatno podešavati po visini. Kako bi vaša odluka bila ispravna, preporučamo da prvo pažljivo pregledate cjelokupnu ponudu, a zatim se odlučite za optimalnu ponudu.

Preloader