Prikazuje se svih 25 rezultata

AUTIĆ S PEDALAMA

Autić s pedalama, oduševite svoje dijete autićima i proširite im više

razvoj motoričkih sposobnosti. Vozila na guranje i pedala su jedna od onih igračaka ili dodataka koji se pojavljuju u djetinjstvu mnoge djece. Pretpostavljamo da su neki izvrstan način za poticanje učenja hodanja. Drugi su dizajnirani za malu djecu koja već lebde, ali još uvijek trebaju stalan razvoj ravnoteže. Tako da su super kao pozornica prije učenja vožnje bicikla. Treći su za nešto stariju djecu koja su strastvena prema automobilima, motociklima i relijima.

Osim učenja, ova vozila imaju i zabavnu vrijednost. Djeca se mogu igrati i pretvarati se da su odrasli, ići na izlete itd. Također se mogu omesti s njima kada vi i vaši prijatelji čavrljate u vrtu i gledate ih kako se igraju. Imate li lijepo uređen vanjski prostor? Opremite svoju Zelenicu i okolicu kvalitetnim vrtnim namještajem kako bi vam boravak vani bio ugodan. Vozila na guranje i pedale se u načelu mogu koristiti na otvorenom kao iu zatvorenom prostoru. Ipak, savjetujemo vam da im dodijelite igračke posebno za iznutra i zasebno za van. Igračke za ljuljanje prikladnije su za unutrašnjost. Kako bi se susjedova djeca i drugi posjeti vaše djece mogli igrati, vrlo su dobra ideja dječje igre poput pješčanika.

Jesu li vaša djeca od malih nogu potpuno oduševljena automobilima i vožnjom? S električnim vozilom pružit ćete pravu zabavu dok vaše dijete juri po dvorištu. Ali bit ćete mirni, jer je uporaba sigurna. Želite povećati sigurnost s dječjim igračkama? Razmotrite sigurnosne podne ploče koje možete pronaći među podnim oblogama.

Preloader