Prikazuje se svih 14 rezultata

AUTIĆI NA GURANJE

Zadivite svoje mališane dječjim vozilima i potaknite ih na razvoj motoričkihviše

sposobnosti Vozila na guranje i pedale jedna su od onih igračaka ili dodataka koji se pojavljuju u djetinjstvu mnoge djece. Pretpostavljamo da je to zato što su neki izvrstan način za poticanje učenja hodanja. Drugi su namijenjeni mališanima koji već poskakuju, ali trebaju daljnji razvoj ravnoteže. Stoga su izvrsni kao pozornica prije učenja vožnje bicikla. Drugi su pak za malo stariju djecu koja su oduševljena automobilima, motorima i relijem.

Osim učenja, ova vozila imaju i zabavnu vrijednost. Djeca se mogu igrati i pretvarati da su odrasli, ići na izlete itd. Također mogu biti smetnja kada vi i vaši prijatelji brbljate u vrtu gledajući ih kako se igraju. Imate li svoje vanjske prostore lijepo uređene? Opremite Vašu Zelenicu i okolicu kvalitetnim vrtnim namještajem, kako bi boravak na otvorenom bio ugodan. Vozila na guranje i pedale mogu se u principu koristiti u vanjskim prostorima kao iu zatvorenim prostorima. Ipak, savjetujemo vam da igračke odredite posebno za unutra i posebno za vani. Igračke za ljuljanje prikladnije su za zatvorene prostore. Dječje igračke kao što je Sandbox vrlo su dobra ideja kako bi se susjedova djeca i ostali posjeti vaše djece također mogli igrati.

Jesu li vaša djeca u ranoj dobi potpuno fascinirana automobilima i vožnjom? S električnim vozilom pružit ćete pravu zabavu kada vaše dijete juri po dvorištu. Bit ćete mirni jer je siguran za korištenje. Želite li povećati sigurnost na dječjim igrama? Razmotrite sigurnosne podne ploče koje se nalaze u podovima.

Preloader