Prikazuje se svih 8 rezultata

DJEČJA ELEKTRIČNA AUTA

Dječja električna auta, čuvajte svoje dijete novim električnim automobilom, više


ovu modernu igračku i tako vam uljepšati poslijepodne. Danas poznajemo ogroman broj vrsta igračaka za djecu, koje im kroz igru ​​omogućuju da upoznaju svijet oko sebe i kako on funkcionira. Igračka mora biti zabavna, naravno, inače se dijetetu brzo dosadi. Dječji električni automobil iznimna je igračka koja trenira djetetovu maštu, orijentaciju i osjećaj za prostor te upravljanje predmetom koji se kreće i njime. Električna vozila idealna su ideja za poklon za svako dijete koje je strastveno za automobile od malih nogu. Svaki otac ili majka koji uživa u vožnji želi da i njegovo dijete dobro vozi. S ovom igračkom ćete ga nesumnjivo impresionirati.

Poslijepodne nakon vrtića ili u toplim večerima možete sjediti u svom omiljenom komadu vrtnog namještaja i gledati kako se vaša mrkva sigurno zabavlja. Postoje različiti automobili po markama i bojama, kao i motorna vozila na baterije.

Dječji električni automobil: većina njih uključuje daljinski upravljač koji vam daje dodatnu kontrolu. Neki su na električnom punjenju, drugi na klasičnim baterijama. Prikladni su za djecu od 3 – 6 godina. Je li vaše dijete druge dobi? Pogledajte kompletnu ponudu za djecu.

Za zdrav razvoj djeteta važna je i odgovarajuća tjelovježba. Penjanjem na Igre djeca ne samo da razvijaju fizičke vještine, već stječu samopouzdanje i pronalaze zabavu u sportu.

Kocke ili drugi materijali od kojih djeca mogu graditi vrlo su prikladni za razvoj analitičkog mišljenja i organizacije. Pješčanici su izvrsna zabava koja vašem djetetu omogućuju da se igra samostalno ili zajedno.

Preloader