Prikazujemo 1–30 od 277 rezultata

VRATA

Vrata, balkonska, garažna, staklena, metalna, dvorišna vrat. višePonudu pogledajte ovdje. svojim dizajnom jednostavno se uklapa u svaku prostoriju i daje joj elegantan izgled. Nudimo veliki izbor kliznih vrat Nudimo i garažna vrate Vjerujemo da se za svakoga može naći ponešto. Ne odgađajte. Posjetite našu online trgovinu. Svojim dizajnom jednostavno se uklapa u svaki prostor i daje mu elegantan izgled. Tražite li kvalitetna vrat po pristupačnim cijenama, na pravom ste mjestu. Brza dostava. Online trgovina.
Za vas smo pripremili izbor vrhunskih dovratnika po super cijenama. Osim funkcionalnosti, ulazna i sobna vrate mogu biti i svojevrsni modni dodatak. Nabavite nove po super cijenama. Pogledajte i ostale kategorije proizvoda za Vaš dom.

Ulazna vrata

oni su puno više od pukog sučelja između interijera i eksterijera kuće. Ostavlja prvi dojam i privlači poglede, a istovremeno pruža zaštitu od vremenskih prilika i uljeza. Ulazna vrata stoga moraju ne samo vizualno odgovarati arhitekturi i dizajnu doma, već i obavljati važne funkcije. Koji su to i prije svega razlozi za promjenu vrata.

Što odlikuje dobra ulazna vrata?

Svaka ulazna vrate su remek-djelo za sebe i karakteriziraju ih vrlo individualni detalji i značajke. Međutim, kriteriji kvalitete za dobra ulazna vrat uvijek su isti: stabilnost, trajnost, otpornost na vremenske uvjete, toplinska izolacija i protuprovalna zaštita. Ako ulazna vrate pokazuju svoju starost, možda više ne ispunjavaju ove zahtjeve i možda ih je potrebno zamijeniti. Evo razloga iza novih ulaznih vrat.

Moja ulazna vrata ne pružaju dovoljnu sigurnost od provalnika!

Potpuna zaštita od provala osigurava bolje raspoloženje i veći osjećaj sigurnosti u vlastitom domu. Ako se ulazna vrata više ne mogu pravilno zaključati ili ako su vidljiva oštećenja – npr. pukotine ili lomovi na krilu vrata – krajnje je vrijeme za nova ulazna vrata, što je posebno velika prepreka provalnicima. To se postiže modernim tehnikama: Višestruko zaključavanje: uz pomoć višestrukog zaključavanja, ulazna vrate su osigurana ne samo glavnom bravom, već i dodatnim sekundarnim bravama koje se aktiviraju prilikom zaključavanja. Razlikujemo brave s 3, 5, 7 ili 9 točaka. Osiguranje šarki vrat: Eksploataciju ulaznih vrata možete otežati ili spriječiti posebno pričvršćenim šarkama i šarkama.

Osiguravaju čvrstu vezu između okvira vrat i vratnog krila kada su ulazna vrate zatvorena. Elektronički sigurnosni sustavi: kao dopuna mehaničkim sigurnosnim mjerama na ulaznim vratima sve se više ugrađuju elektronički sigurnosni sustavi. To uključuje, na primjer, kontrolu pristupa bez ključa pomoću koda, kartice ili otiska prsta, ulazne stanice s video sustavima ili integraciju alarmnih sustava. Sigurnosno staklo: ako staklo, onda sigurnosno staklo. Uklanja sigurnosni rizik i čini gotovo nemogućim razbijanje površina. Stoga nema potrebe odustati od vrlo posebnog staklenog akcenta na ulaznim vratima. Rasvjeta: Na sigurnost doma ne utječu samo ulazna vrata, već i cijeli dizajn ulaznog prostora. Integrirano vanjsko osvjetljenje koje aktivira detektor pokreta pomaže u odvraćanju provalnika.

Zaštita od vremenskih uvjeta i buke više nije dostupna!

Kvalitetna ulazna vrata osiguravaju maksimalnu sigurnost u vašem domu. Stoga bi iu teškim vremenskim uvjetima trebali raditi neometano i prkositi vjetru, vodi i hladnoći. Nedostatak otpora na vjetar, propusnost zraka ili buka u vašem domu važni su pokazatelji da je možda potrebno zamijeniti vrat. Zamjena za ulazna vrate koja uzimaju u obzir individualne i specifične vremenske uvjete i nude bolju zvučnu izolaciju.

Želim učiniti nešto dobro za sebe i okoliš s boljom toplinskom izolacijom!

Puše li kroz brtve na vratima, ima li ledenog propuha na pragu vrata ili ima velikih gubitaka topline, pogotovo zimi? Onda bi to mogao biti znak da ulazna vrata nisu dobro izolirana. Ukoliko naknadna toplinska izolacija nije moguća, ovdje se također preporučuje zamjena vrat. Jer dobro izolirana ulazna vrata osiguravaju više topline, a time i udobnosti u cijelom domu.

Osim toga, dobro izolirana ulazna vrate dovode do veće energetske učinkovitosti i time doprinose zaštiti klime. Kako je za grijanje potrebno manje energije, proizvodi se manje emisija CO2 koje štete klimi.

Želim vrata koja zadovoljavaju moje vizualne zahtjeve!

Ulazna vrata su prvi dojam, posjetnica doma, da tako kažemo: s individualnom bojom ulaznih vrata, posebnim ručkama i drugim funkcijama kao što su staklo ili glodanje, svojim ulaznim vratima možete dati individualni pečat i dobrodošlicu Vaši gosti u stilu. Pitate se što vaša ulazna vrata govore o vama? Saznajte koji ste tip ulaznih vrata.

Dizajner vrata Internorm pomoći će vam u dizajniranju vaših osobnih vrat iz snova. Jednostavno online odaberite materijal, boju, staklenu površinu i ručku te dizajnirajte ulazna vrate individualno prema svojim zamislima.

[/expand