Prikazuje se svih 12 rezultata

KUHINJSKE KANTE ZA SMEĆE

Kuhinjske kante posljednjih su godina, kante za smeće više

  daleko odmakle od uobičajenih košara s vrećama za smeće. Nudimo različite modele koji su prikladni za sve vrste upotrebe i za različite prilike. Ovdje možete pronaći sve od običnih košara, preko košara s različitim pretincima za odvajanje otpada, do sklopivih košara koje su prikladne za kampiranje. Najviše izbora je među klasičnim kantama za smeće.
Najviše se razlikuju po dimenzijama – od vrlo malih stolnih komada do velikih kanti za smeće. Materijali su također različiti. Uglavnom su izrađene od plastike ili metala. Među njima ćete pronaći kako uredske kante za stari papir, tako i kante za miješani otpad koje možete postaviti s unutarnje strane vrata ispod sudopera. Možete odabrati košaru s poklopcem ili bez. One kante za smeće koje imaju poklopac razlikuju se po načinu otvaranja. Najčešći su oni koji se otvaraju pedalom. Ovo je najudobniji način otvaranja kante za smeće, jer se nije potrebno saginjati.

Neki imaju poklopce s klatnom koje je potrebno samo malo pomaknuti. Naravno, ima i onih s normalnim navlakama koje samo podignete rukom. Kante za smeće s više ladica sve su popularnije. Takve kante uvelike olakšavaju odvojeno prikupljanje otpada te su vrlo ekološke i praktične za korištenje. I kod ovih košara možete birati između različitih dimenzija i oblika koji će najbolje odgovarati vašim potrebama.

Manje uobičajeni oblici kanti za smeće uključuju sklopivu prijenosnu kantu za smeće, koja je odlična za kampiranje ili vrtne zabave i piknike. Uglavnom, radi se o prijenosnom stalku na koji stavite vreću za smeće. Kad je zabava gotova, skineš vreću za smeće i odneseš je u smeće, a stalak složiš, spremiš i odneseš kući.

Preloader