Prikazujemo 1–30 od 546 rezultata

KUPAONSKI ORMARI

Imate li dovoljno prostora za pohranu u svojoj kupaonici?više


Mnogi od nas suočeni su s predmetima kojima na neki način nije mjesto. Premještamo ih s jednog kraja na drugi i baš nigdje ne stanu. Kupaonica zasigurno nije mjesto za odlaganje smeća, ali nakon dugotrajnog korištenja možemo saznati da bismo željeli neki dodatni ili tri kupaonska ormarića.

Ovisi o tome kako koristite svoju kupaonicu. Ako ga imate samo kao kupaonicu, tada će vam vjerojatno biti dovoljna odgovarajuća kupaonska garnitura za držanje kozmetike i ručnika. Međutim, ako u kupaonici imate perilicu ili čak sušilicu, trebat će vam neka dodatna oprema. Asortiman kupaonskih ormarića također uključuje stalke i ormariće posebno dizajnirane da odgovaraju perilici rublja. To vam daje dodatni prostor iznad onoga što stroj zauzima. Opremite svoju kupaonicu ili čak spavaću sobu košarama za rublje, ponuda je raznolika!

Kako bi korištenje kupaonskog vapea bilo još praktičnije i ugodnije, opremite ga kupaonskim priborom. Kupaonski tepih spriječit će klizanje pri izlasku iz tuša ili kade, a ujedno će spriječiti i hladne noge. Kako biste osigurali da se ručnik nakon upotrebe lijepo osuši, odaberite stalak za ručnike po svom izboru.