Prikazujemo 1–32 od 9601 rezultata

KREVETI

Kreveti su glavni predstavnici svake spavaće sobe više

i izvor dobrobiti. Kreveti ili okviri kreveta najčešće vladaju sredinom spavaće sobe pa je važno da krevet bude lijep i kvalitetan.

U krevetu provodimo trećinu života pa je potrebno dobro razmisliti koji krevet odabrati. Uglavnom, krevet je namijenjen za spavanje, ali to ne znači da se oblik može zanemariti. Ali spavanje nije sve za što je krevet namijenjen. Prije noćnog odmora lijepo je pročitati poglavlje ili dva omiljene knjige ili u miru pogledati dobar film. Za udobni ugođaj potreban je udoban krevet s pravim madracima, a bitna je naravno i posteljina. Cijeli set doprinosi dobrobiti i zdravlju. I dobra vijest, kod nas možete pronaći sve što vam treba. Možete birati između raznih materijala. U ponudi imamo metalne krevete ili drvene krevete. Svi ovi materijali također nude okvire za krevete. Vaš izbor, naravno, ovisi o ostaloj opremi koju imate u spavaćoj sobi. Najmanje četvrtinu dana provodimo u spavaćoj sobi, stoga se pobrinite da vam krevet pruža udobnost i kvalitetu.

Boje spavaće sobe

Ovdje se možete poigrati i tonovima boja koji se na prvi dojam čine neprikladnima, ali pravim izborom stvaraju pravi efekt u spavaćoj sobi.
Npr dok topli sivi zidovi stvaraju umirujući neutralni prostor spavaće sobe, čelično siva obično djeluje hladno, isto vrijedi i za okvir kreveta.

Koja je boja najbolja za spavanje?

Plava je najbolja boja za spavanje.
Zašto je najbolja boja za krevete i spavaće sobe plava?
Plava boja je umirujuća, pogled na nju smirit će naš um i tijelo. No, pazite, ako je plava boja presvijetla, ona budi naše tijelo, u tom slučaju mijenja unutarnji sat, pa spavaću sobu uz prozore neka bude zamračena.

Na kojoj strani da spavam?

Najudobnije ćete spavati na boku. Najbolja je lijeva strana jer povećava cirkulaciju. Umetanje jastuka između nogu i savijenih nogu u koljenima učinit će ležanje još ugodnijim.

Kakav madrac trebam imati na krevetu?

Brojne studije sugeriraju da ako spavamo na čvršćoj podlozi imamo manje bolova u križima i osjećamo manje simptoma nego ako spavamo na novijem krevetu. Ako su kreveti u vašem domu opremljeni kvalitetnom i udobnom posteljinom, osjećaj opće udobnosti u krevetu bit će još veći. Kao rezultat, osigurat ćete izvrstan san, što će vam svakako pomoći da se opustite. Također, naravno, ne zaboravite odabrati prekrasan noćni ormarić, na koji ćete navečer staviti knjigu, čašu vode ili budilicu.

Odabir dobrog kreveta?

Ako ne možete odlučiti koji krevet je pravi za vas, najbolje je da u svoj život unesete krevete od umjetne kože. Oni su dodatno podstavljeni. Po svoj prilici svatko od vas si ih može priuštiti. Ova vrsta kreveta ili krevetnih okvira odlično su rješenje koje vam neće ponuditi samo vrhunsku udobnost i izvrstan san. Također će vam ponuditi estetski doprinos vašoj spavaćoj sobi.

Koji su kreveti najpopularniji?

Luksuzni kreveti s oprugama

Boxsping krevet je kraljica među krevetima jer ga karakteriziraju luksuz i udobnost prve razine. Najbolji kreveti s oprugama izrađeni su od kvalitetnih tkanina i mogu se nabaviti u raznim bojama i veličinama. Karakterizira ih izrazito visoka visina što doprinosi njihovoj praktičnosti. Za njima najčešće posežu najzahtjevniji kupci, oni kojima je udobnost na prvom mjestu, te starije osobe kojima viši kreveti znače kvalitetniji san. Među najpopularnijim box spring krevetima je model Marlon koji je dostupan u čak 28 različitih boja i različitih dimenzija. Može se naručiti u izdržljivoj tkanini ili umjetnoj koži. Sadrži dvije vrlo praktične ladice za odlaganje, madrac i pjenastu podlogu koja pruža dodatnu udobnost tijekom spavanja. Riječ je o jedinstvenom modelu koji se može prilagoditi gotovo svim individualnim željama i potrebama prostora za spavanje.

Krevet sa madracem

Krevet s madracem, uredite svoj krevet u jednom koraku, bez neugodne potrage za odgovarajućim madracem za okvir kreveta. Potonji je prisutan kako ne biste spavali direktno na podu i tako lakše održavali tjelesnu temperaturu tijekom spavanja. Također uvelike utječe na izgled vaše cijele spavaće sobe, jer zauzima relativno veliku površinu sobe. Renovirate spavaću sobu? Imate li priliku ponovno, ili možda prvi put u životu, odlučiti se za svoju spavaću sobu? Odaberite praktičan i pristupačan način za organizaciju događaja udobnosti i elegancije po vašem ukusu. Krevet s madracem pomaže vam u tome.

Kako osigurati spavanje gostiju?

Najčešće se koriste privremena rješenja za spavanje gostiju, kao što su sofe, kreveti na razvlačenje, sklopivi kreveti ili jednostavno korištenje madraca. Kada prostor u domu to dopušta, najbolje je spavati u posebnoj sobi za goste. To bi trebao sadržavati prostran i udoban klasični ležaj, koji će omogućiti ugodan san i gostima koji dolaze u posjet na više dana ili čak tjedana.
Na raspolaganju su vam dnevni ležajevi.
Ležaj zauzima relativno malo prostora, ali služi kao kutak za brzi odmor tijekom dana. Noću omogućuje dobar san vama ili vašim gostima. Tražite li dnevni ležaj za prijatelje ili za povremeno spavanje za vas i vašu obitelj? Nudimo vam praktično rješenje u obliku dnevnog kreveta na razvlačenje.
Sklopivi kreveti od udobne pjene ne samo da su pristupačni, već su i svestrano rješenje za vaš dom. Možete ih koristiti kao pomoćni ležaj u dječjoj sobi, za kampiranje ili kada trebate pomoćni ležaj za svoje goste. Osim toga, idealna su baza za spavanje za sklopivi krevet za goste. Budući da ih nakon upotrebe jednostavno možete složiti i spremiti u ormar ili u kut sobe, sklopivi kreveti ne zauzimaju puno prostora, a prikladni su i za manje stanove.