Prikazujemo 1–30 od 18774 rezultata

KREVETI

Kreveti su glavni predstavnici svake spavaće sobe više

i izvor dobrobiti. Kreveti ili okviri kreveta najčešće vladaju sredinom spavaće sobe pa je važno da krevet bude lijep i kvalitetan.

U krevetu provodimo trećinu života pa je potrebno dobro razmisliti koji krevet odabrati. Uglavnom, krevet je namijenjen za spavanje, ali to ne znači da se oblik može zanemariti. Ali spavanje nije sve za što je krevet namijenjen. Prije noćnog odmora lijepo je pročitati poglavlje ili dva omiljene knjige ili u miru pogledati dobar film. Za udobni ugođaj potreban je udoban krevet s pravim madracima, a bitna je naravno i posteljina. Cijeli set doprinosi dobrobiti i zdravlju. I dobra vijest, kod nas možete pronaći sve što vam treba.


Možete birati između raznih materijala. U ponudi imamo metalne krevete ili drvene krevete. Svi ovi materijali također nude okvire za krevete. Vaš izbor, naravno, ovisi o ostaloj opremi koju imate u spavaćoj sobi. Najmanje četvrtinu dana provodimo u spavaćoj sobi, stoga se pobrinite da vam krevet pruža udobnost i kvalitetu.

Boje spavaće sobe

Ovdje se možete poigrati i tonovima boja koji se na prvi dojam čine neprikladnima, ali pravim izborom stvaraju pravi efekt u spavaćoj sobi.
Npr dok topli sivi zidovi stvaraju umirujući neutralni prostor spavaće sobe, čelično siva obično djeluje hladno, isto vrijedi i za okvir kreveta.

Koja je boja najbolja za spavanje?

Plava je najbolja boja za spavanje.
Zašto je najbolja boja za krevete i spavaće sobe plava?
Plava boja je umirujuća, pogled na nju smirit će naš um i tijelo. No, pazite, ako je plava boja presvijetla, ona budi naše tijelo, u tom slučaju mijenja unutarnji sat, pa spavaću sobu uz prozore neka bude zamračena.

Na kojoj strani da spavam?

Najudobnije ćete spavati na boku. Najbolja je lijeva strana jer povećava cirkulaciju. Umetanje jastuka između nogu i savijenih nogu u koljenima učinit će ležanje još ugodnijim.

Kakav madrac trebam imati na krevetu?

Brojne studije sugeriraju da ako spavamo na čvršćoj podlozi imamo manje bolova u križima i osjećamo manje simptoma nego ako spavamo na novijem krevetu. Ako su kreveti u vašem domu opremljeni kvalitetnom i udobnom posteljinom, osjećaj opće udobnosti u krevetu bit će još veći. Kao rezultat, osigurat ćete izvrstan san, što će vam svakako pomoći da se opustite. Također, naravno, ne zaboravite odabrati prekrasan noćni ormarić, na koji ćete navečer staviti knjigu, čašu vode ili budilicu.

Odabir dobrog kreveta?

Ako ne možete odlučiti koji krevet je pravi za vas, najbolje je da u svoj život unesete krevete od umjetne kože. Oni su dodatno podstavljeni. Po svoj prilici svatko od vas si ih može priuštiti. Ova vrsta kreveta ili krevetnih okvira odlično su rješenje koje vam neće ponuditi samo vrhunsku udobnost i izvrstan san. Također će vam ponuditi estetski doprinos vašoj spavaćoj sobi.