Prikazujemo 1–30 od 168 rezultata

PLOČE ZA STOLOVE

Zaštitite svoj stol ili napravite svoj vlastiti.več


Stolovi su središte gotovo svakog obroka, sastanka, ili jutarnjeg razgovora uz kavu. Koristimo ih gotovo svaki dan pa su uvijek izloženi. Ponekad na njima nešto režemo i bez daske, jer smo sigurni da će ostati neoštećeno. No, bez obzira na naše uvjerenje ili oprez, oštećenja su neizbježne. Ploče stolova pomoći će vam da zaštitite svoj stol, zamijenite trenutni stol ili napravite potpuno novi stol.


Ovdje ćete pronaći ploče za stolove i površine stolova izrađene od različitih materijala, debljina, oblika, boja i naravno stilova. Možete ih pronaći od kaljenog stakla, prozirnog ili crnog, od MDF-a i drveta. Želite kreirati vlastiti stol? Kombinirajte odabrane Noge za stol, na primjer, s površinom stola od borovog drveta. Ovaj je izdržljiv i lako se čisti vlažnom krpom. Izvrsno je rješenje za sastavljanje vašeg stola ili za renoviranje površine stola u vašem domu ili stolova u komercijalne svrhe u restoranima, kafićima, hotelima itd. Bavite li se ugostiteljstvom? Provjerite ponudu Ugostiteljskih uređaja i proizvoda. Opremite svoj bar i proširite ponudu! Za uvijek ugodno sjedenje na terasi brinu se tende.

Dobro je ako imamo kvalitetan namještaj koji će nam još dulje trajati, ali ga i štitimo i izbijegavamo si nepotrebnih popravaka ili zamjena. Je li vaš namještaj već dotrajao, trebate li novi? Vrtni namještaj je izloženiji stalnim promjenama i događanjima. Zaštitite vanjske dijelove namještaja odgovarajućim navlakama za vanjski namještaj. Imate li veće područje koje trebate zaštititi? Također pogledajte Ponjave, one su veće i višenamjenske.

Preloader