Prikazujemo 1–30 od 34 rezultata

UTEZI

Utezi, ako opremate svoj fitnes kutak ili stvarate više

veliki fitness centar, bez utega će jako nedostajati, moglo bi se reći da to uopće nije fitness centar. Slobodni utezi najosnovniji su građevni element fitnessa. Omogućuju nam treniranje većih mišićnih skupina, posebice ramenog obruča, ruku i leđa. Budući da nisu vezane ni za jednu spravu, možemo pustiti mašti na volju i osmisliti slijed vježbi koji odgovara našim potrebama.

Kada imamo dovoljno velik prostor u kojem se naše tijelo može nesmetano kretati, nije nam potrebno više od odgovarajuće podloge i slobodnih utega. No istina je da je nezgodno ako utezi moraju ležati na podu. Lakše je ako nabavimo stalak za utege, ali možemo kupiti i fitness spravu koja će nam omogućiti pokrete tijela koje ne možemo postići slobodnim utezima.
O vama, naravno, ovisi što točno želite dobiti svojim treningom. Na primjer, ako želite izgubiti nešto viška kilograma. Ili naglasite veće mišićne skupine vašeg tijela. Tada će kombinacija kardia s dizanjem utega biti pravi izbor. Postoji mnogo načina da ubrzate otkucaje srca, čime se pokreće sagorijevanje masti. Za redovitu tjelovježbu uglavnom možete birati između Outdoor Recreation, gdje također možete uživati ​​u prirodi, ili možete odabrati Cardio spravu. Potonji se može postaviti uz vaš stalak za utege i tako imati sve na jednom mjestu.
Svi se želimo osjećati i izgledati dobro, to je jasno. Međutim, mnogo je lakše održavati zdravo tijelo i opušten duh. Kao promjena preko noći. Um uvelike utječe na tijelo i obrnuto. Redoviti boravak u prirodi opušta um, ali ako uključite sezonske aktivnosti poput zimskih sportova i aktivnosti i vodenih sportova, te planinarenje i kampiranje između, možete osigurati cjelogodišnju rekreaciju i opuštanje. Kada ne možete nikamo, uskoči električna masažna fotelja.

Preloader