Prikazujemo 1–30 od 79 rezultata

FILTERI I PUMPE ZA BAZENE

Filteri i pumpe za bazene, prilagođeno okruženje za vodene životinje potrebno je redovito održavati, a više

mogu biti od velike pomoći za to napravljeni sustavi koji brinu o cirkulaciji i pročišćavanju vode. U prirodi voda cirkulira sama, a za prilagođena okruženja, akvarijski filteri i pumpe bitni su elementi zdravog doma za vaše vodene ljubimce. Uz odgovarajuću opremu, životinje mogu doživjeti isti ili čak duži životni vijek nego što bi inače u prirodi, pa tako i mi dulje uživamo u njihovoj prisutnosti.

Uz dom za vodene životinje, akvarij je i lijep element vašeg doma ili ureda. Prilagodba okoliša za vodene životinje također zahtijeva odgovarajuću količinu topline i svjetlosti. Ova dva faktora mogu se regulirati rasvjetom akvarija. Kada je u pitanju toplina, također je važno gdje imate akvarij i količinu topline koju tamo održavate. Pobrinite se da prostor u kojem imate svoje životinje ispunjava uvjete koje zahtijeva određena vrsta.

Uređujete li dom za svoje ribe vani? Ribnjaci su prekrasan način uređenja Zelenice i okolice, kako bi vaša riba imala više prostora. Filteri i pumpe za ribnjake možete pronaći u kategoriji Bunari i ribnjaci. Vani je prilagodba na okoliš poput svjetlosti i topline puno teža, pa će uspjeti samo vrste koje su već prilagođene okruženju koje imate. Međutim, možete se pobrinuti za estetiku ovog okoliša. Uz odgovarajuću vanjsku i vrtnu rasvjetu, također ćete u večernjim satima moći sjediti na svojoj vrtnoj klupi i gledati ribe kako plivaju.

Uređeni ribnjak također može postati središte vašeg prekrasnog vrta. Postavljanjem cvjetnjaka možemo stvoriti uzorak u vrtu. Može biti u obliku kruga ili u složenijem obliku. Stvorite pravu kombinaciju začinskog bilja, povrća i ukrasnog cvijeća za zdravu hranu, domaći čaj, svježe začine i lijepu vanjštinu svog doma ili vikenda.

Preloader