Prikazuje se svih 14 rezultata

MADRAC NA NAPUHAVANJE

Madrac na napuhavanje, što može biti ugodnije od opuštenog ljetnog kupanja više

u vašem kućnom bazenu u društvu vaše djece, obitelji, prijatelja ili susjeda? Želite li se zabaviti u bazenu? Kako bi doista bio nezaboravan, pobrinite se za razne dodatke na napuhavanje koji će djeci dočarati razigranu ljetnu avanturu, a uz odraslo društvo možete posegnuti za loptom na napuhavanje i njome prebaciti npr. odbojku na pijesku ili drugo sportske igre pravo u bazen.
Nabavite igračku na napuhavanje za svoje mališane na koju će se rado penjati njihovi prijatelji ili kolege iz razreda. Pritom se, naravno, prilagodite prostoru koji imate na raspolaganju oko svog doma. Birajte između različitih veličina, oblika i motiva. Dječaci će se sigurno razveseliti dvorcem, zmajem, autićem ili drugim likovima iz crtića koje vole. Djevojčice bi sigurno uživale u bajkovitoj, ružičastoj, hello kitty ili barbi igrački na napuhavanje koja bi pružila pravu djevojačku zabavu u bazenu.

Kao i na svakoj zabavi, i na zabavi u bazenu potrebno je voditi računa o sigurnosti. Stoga birajte igračke i igračke na napuhavanje prilagođeni dobi svoje djece. Potražite kvalitetan materijal koji će biti otporan na visoke temperature, abrazije, ogrebotine, kamenac i slično.

Preloader