Prikazujemo 1–30 od 167 rezultata

PRIBOR ZA NADSTREŠNICE I PAVILJONE

Pribor za nadstrešnice i paviljone, opremite svoju nadstrešnicu ili obnovite ili izgradite svoj paviljon. više


Za sve zabave, aktivnosti, razne događaje ili sastanke koje imate. Paviljoni su dobar izbor za sve zabave, aktivnosti, razna događanja ili sastanke koje želimo organizirati na otvorenom. Ali možemo odabrati i šator za zabavu. Na obje idu doplate za nadstrešnice i paviljone.
Ovdje možete pronaći Nadstrešnice i nadstrešnice, koje će biti dobar krov za Vaš šator ili paviljon, a ako Vam je potrebna još konstrukcija, kontaktirajte Okvire za nadstrešnice i paviljone. Utezi za paviljone i platna su tu da osiguraju da paviljoni dobro stoje i budu otporni na vjetar.

Trebate malo hlada? Želite dodatni hlad i mjesto za druženje uz svoj šator ili paviljon? Provjerite Senčnik ponudu. Dostupna su sjenila raznih oblika. Recimo da je Shade Sail također prikladno uz vanjsku strukturu. Ispod odabrane vrste suncobrana možete postaviti vrtnu garnituru ili barski stol.

Tražite namještaj za interijer vašeg paviljona ili party šatora? Pregledajte vrtni namještaj kako biste pronašli vrtne stolice u raznim stilovima kako biste mogli odabrati onu pravu za svoj događaj. Vjerojatno će vam trebati i vrtni stolovi. Iako se radi o vrtnom namještaju, ne znači da je samo za vrt. Ali ako želite pojednostaviti smještaj svojih gostiju, dobar izbor su i Vrtne garniture u kojima može sjediti više osoba istovremeno. Ako se radi o opuštenijem događaju ili baru ili kafiću, sjedeće garniture i taburei također su dobar izbor. Za dobar ambijent mogu se sakriti vanjskom i vrtnom rasvjetom.