Prikazujemo 1–30 od 36 rezultata

VRTNO OGLEDALO

Vrtno ogledalo, Tražite način da mali vrt ili trijem izgledaju veći?više

  Pitate se kako uljepšati dosadnu ogradu ili vrtnu stazu bez ulaganja sati rada? Možda ste pomislili na ogledalo? Ovo je jedinstven način za postizanje maksimalnog učinka uz minimalan napor.
Kada se navlake za vanjski namještaj ne koriste, mogu se pohraniti u kutije za pohranu i ormare. Oni će također osigurati red izvan kuće. Jastuci za stolice i vrtne ljuljačke također se mogu spremiti unutra kada nisu u upotrebi, recimo zimi. Kako bi ih što više koristili, nabavite im pravi komad vrtnog namještaja, poput vrtne klupe ili vrtne ljuljačke. Kako bi i vaša djeca imala zanimljiv prostor provjerite ponudu za djecu i pronađite igračku, dječje vozilo ili igračku. Neka vaš vrt ili vaše dvorište bude mjesto gdje se svi mogu pronaći.

Kako biste se našli i kad sunce zađe, pobrinite se za dobro vanjsko i vrtno osvjetljenje. Trebate li “novo svjetlo” i unutra? Provjerite ponudu unutarnje rasvjete. Za prekrasan cijeli okoliš, a ne samo namještaj, dobro se pobrinite za svoju Zelenicu i okolinu. Tako ćete moći urediti cijeli prostor po želji.

Preloader