Prikazujemo 1–30 od 126 rezultata

VRTNE KUTIJE I ORMARI ZA POHRANU

Vrtne kutije i ormari za pohranu, uredite i održavajte svoje vanjske prostore više


uredno i lijepo. U tome će vam pomoći vrtne kutije i ormarići za pohranu. Dostupne su u različitim veličinama i stilovima, što ih čini prikladnim za pohranjivanje svega što koristite u svom vrtu ili gdje god boravite vani. Ili Vrtni alati, razni vrtni dodaci ili neke deke za vanjsku upotrebu ili jastuci za vrtne stolice i vrtne ljuljačke. Želite li vrtnu ljuljačku?

Vaši alati poput kliješta, čekića, alata za zidanje ili alata za bojenje i slično leže posvuda i ne možete ih pronaći? Ili se ponekad osjećate kao da nemate pravo mjesto za pohranu vašeg pribora? Obavezno pohranite i organizirajte svoje alate.

Dobra ideja za unutarnji namještaj gdje možemo nešto spremiti unutra su Klupe za hodnik i pohranu. Klupu možete smjestiti u hodnik ili gdje god privremeno sjedite, a istovremeno želite zadržati prikladne stvari unutra. Tako posvuda možete postaviti namještaj koji će vam dobro služiti i tako osigurati dobrobit vašeg doma. Škrinje za odlaganje prikladne su i za odlaganje i “retro izgled”.

Tražite kutije za pohranu koje možete koristiti bilo gdje u stanu? Zidne police također su dobra ideja da sve bude pri ruci.

Znanost kaže da je čaša vina dnevno zdrava za nas. Pa ako ste jedni od onih koji ikad uživaju u dobroj čaši vina, još lijepo je sačuvate. S maštovitim vinskim štandovima uljepšat ćete prostor i svoju večernju ceremoniju.

Preloader