Prikazujemo 1–30 od 42 rezultata

PLIŠANE ŽIVOTINJE

Najbolji prijatelji vaše djece su plišane životinje. više


Plišane životinje igraju veliku ulogu kod djece dok vježbaju brigu o njima i komuniciraju s drugima. Olakšavaju korištenje novog vokabulara, vježbanje društvenih vještina i ponavljanje rutina. … Nemojte se bojati ako se vaše dijete čvrsto drži svojih omiljenih stvari. Plišane igračke mnogima uljepšavaju djetinjstvo.

Plišane životinje nisu samo za djecu. Mogu biti i poklon, primjerice za rođendan, Valentinovo ili kao čestitka na dohvat ruke.

Da li ste znali? Godine 1903. Richard Steiff dizajnirao je mekog punjenog medvjedića koji se razlikovao od prijašnjih tradicionalnih krpenih lutaka po tome što je bio izrađen od plišanog krzna. U isto vrijeme, Morris Michtom stvorio je prvog medvjedića u SAD-u nakon što je bio inspiriran crtežom predsjednika “Teddyja” Roosevelta s medvjedićem. Međutim, 1903. godine lik Zeca Petra bio je prva plišana igračka koja je patentirana.

Naravno, djeci su potrebne i različite vrste igračaka za njihov razvoj i zabavu. Provjerite ponudu igračaka i pronađite ono što vašem djetetu trenutno treba. Svaka igračka također predstavlja lekciju ili važno iskustvo za razumijevanje svijeta. Je li vaše dijete prohodalo i sada želi još avantura? Dajte mu auto za bebe.

Želite li nadahnuti svoje dijete sportom? Pronađite mjesto gdje možete smjestiti dječju igračku za njih. Tako će se zabavljati i istovremeno vježbati svoje motoričke sposobnosti. Da biste bili sigurni, ispod postavite zaštitnu podnu oblogu, pogotovo ako ispod nema mekane podloge, kao što je travnjak, na pr. Je li vaše dijete već starije? Pogledajte Sportsku opremu i pronađite odgovarajuću aktivnost, možda nogomet?

Preloader