Prikazujemo 1–30 od 59 rezultata

SOFE ZA PSE

Sofe za pse, ne možemo zamisliti život bez pasa, više

ponudite ih kvalitetan krevet i sve ostalo što im treba. Na taj će se način s vama osjećati sigurno i zbrinuto te će rado biti vaši prijatelji i vjerni suputnici. Psi su rijetko “loše volje”. Uvijek nas žele oraspoložiti igrom i šetnjom. Oni doprinose našoj sreći, brinemo se o njima. Odabir pravog kreveta za pse dobar je početak.
Možete birati između različitih kreveta za pse. Normalni jastuci postavljeni na pod, kreveti s jastucima i povišeni kreveti. Veličine su naravno također različite, tako da je svim psima udobno na njima.

Provodi li vaš pas većinu vremena vani? Ima li vaš pas dobru šapu ili je malo istrošen i potreban? Naravno, kuća ili kuća nisu dovoljni. Moramo osigurati da je područje zatvoreno. Imate dvije velike opcije, jedna je Pesjaki, a druga je da ogradom ogradite cijeli prostor, recimo vrt ili dvorište. To će vašem psu dati više prostora za kretanje.

Povedete li ikada svog životinjskog prijatelja sa sobom na putovanje? Trebate pomoć da uđete u auto? Rampa za pse koju možete pronaći u Dodacima za pse olakšava vašem psu ulazak i izlazak iz automobila, pogotovo ako imate visok auto ili vam je pas malo stariji. Kako bi vaš pas bio siguran u automobilu, odaberite odgovarajuću transportnu kutiju ili torbu za njega. Ali ako volite rekreaciju na otvorenom i ikada idete na izlet biciklom, pozovite sa sobom svog psećeg prijatelja i stavite ga u prikolicu za bicikl ili druga kolica. Kreveti za pse u našoj ponudi za Vas.

Preloader