Prikazuje se svih 3 rezultata

PODNI PROFIL

Podni profil, dizajniran je za zaštitu zidova više

i ploča od udaraca
na maloj nadmorskoj visini. Idealno za higijenska okruženja. Izrađen je od mekanog materijala cijelom dužinom koji čvrsto drži strukturu koju treba zaštiti, izbjegavajući nakupljanje prljavštine na zaštiti.

Otporan na udarce i pruža visoku zaštitu vidljivosti.
Profil štiti rubove stepenica koje su obložene keramičkim pločicama, parketom ili laminatom. Rebrasta površina smanjuje mogućnost klizanja. Pričvršćivanje vijcima. Za razne podne obloge. Rebrasta protuklizna površina. Za izvrsnu završnu obradu i zaštitu rubova parketa ili laminata, posebno u pregradama ili vratima.

Keramičke ili porculanske pločice su izdržljive, neporozne i prekrasan izbor za podove. Budući da su popločani podovi vodootporni, izvrsni su za kuhinje, kupaonice i ulaze.
Međutim, s intenzivnom uporabom, može se otkrhnuti i izgrebati. Prednost je što, za razliku od tvrdog drveta ili tepiha, po potrebi možete zamijeniti pojedine dijelove umjesto cijele površine.

Gradite/renovirate više od poda? Želite li 3D izgled za svoje zidove ili zid? Provjerite Zid i zidne ploče i Zidne ploče. Ne dopustite da zidovi budu dosadni! Uređujete li i svoju kupaonicu? Provjerite vodoinstalaterske, kupaonske potrepštine i kupaonski namještaj

Preloader