Prikazujemo 1–30 od 147 rezultata

PROZORI

Svaki prozor predstavlja pogled na svijet, što su ljepši, to je pogled ljepši.više

Renovirate stan ili kuću? Možda vaš poslovni prostor ili radionicu?
S našim prozorima osigurat ćete da vaš svijet bude pozitivniji i svjetliji.

Podesive sigurnosne rešetke za prozore 2 kom 700 - 1050 mm
Podesive sigurnosne rešetke za prozore 2 kom 700 – 1050 mm

Provjerite našu ponudu Vanjske rolete, koje su izrađene od visokokvalitetnog aluminijskog lima punjenog poliuretanskom pjenom, imaju posebne dvoslojne premaze u boji koje osiguravaju da su rolete otpornije na habanje i vremenske uvjete. Rolete su dizajnirane da poboljšaju potrošnju energije u zgradi i mogu uvelike smanjiti troškove grijanja zimi. Ljeti, kada sija sunce i raste vanjska temperatura, pružaju ugodan osjećaj hladnoće i pružaju umornim očima odmor u sumrak. Osim toga, rolete nude učinkovitu zaštitu od uljeza i dovoljno privatnosti, pa će vaša kuća postati mjesto u kojem ćete se osjećati ugodno.

Također su vam potrebne sjenila i zavjese kako bi vaši prozori bili savršeni. Prozori čine vaš dom domom, pogledajte našu ponudu žaluzin. Ako imate prozor na kojem vam smetaju pogledi susjeda i želite svoje staklo učiniti neprozirnim za pogled izvana, provjerite ponudu prozorskih folija. Vrlo jednostavna zaštita za prozore je i mogućnost montaže roleta i grilja.

Stoga stvorite svoj svijet u svom domu uz naše prozore kroz koje ćete vi, članovi vaše obitelji ili suradnici zaviriti u vanjštinu iz ugodnog interijera. Vaše će prozorske klupice biti udobno odmorište za vašu mačku, malog psa ili za vaše sobne biljke, koje će se tu osjećati dobro i na suncu.
Predlažemo da za zabavu pogledate i naše krevete za mačke.