Prikazujemo 1–30 od 57 rezultata

PROMETNI ZNAKOVI

Kako bi sve bilo dobro vidljivo i radilo glatko više


Prometni znakovi i oznake na cesti obično su već dovoljno jasni o ograničenjima i pravilima cestovnog prometa. Ponekad, međutim, dio ceste prolazi kroz naše dvorište ili imamo privatni parking na javnom mjestu. Što god da je, moramo to označiti. Time upozoravamo druge i štitimo sebe. Možda nam samo trebaju novi zimski lanci. Za sve ovo i više od pomoći vam Prometni znakovi.


Imate privatno parkirno mjesto, ali vam se ponekad ne čini tako i nađete strani automobil unutra? Označite svoj prostor i osigurajte prostor koji će vas samo čekati s parking barijerom ili parkirnim blokom. Nađete li se ikada na tom nevidljivom rubniku sa svojom gumom? Označite rubove reflektirajućom zaštitom rubova. Nije bitno je li parking kod kuće ili na poslu, ponekad je dvorište na drugom nivou od prilaza ili ceste s koje skrećemo. Kako bi prilaz bio udoban, a gume očuvane, nabavite gumeni rubnik za prilaz. Ovo je također vrlo prikladno za sve vlasnike invalidskih kolica, jer je prijelaz iz jednog prostora u drugi ponekad težak ili čak nemoguć za takva vozila.

U slučaju građenja potrebno je mjesto građenja označiti sigurnosnim i upozoravajućim znakovima. Češeri dobro rade označavanje. U građevinarstvu, međutim, najčešće koristimo električne alate, zbog čega će kabeli uskoro biti posvuda na zemlji. Kako biste spriječili trošenje kabela ili čak izazivanje nezgoda, zaštitite ih na mjestima prijelaza štitnikom za kabel. Kako bi sve prošlo bez problema, opremite se građevinskom opremom.