Prikazujemo 1–30 od 165 rezultata

SKLOPIVA BOČNA TENDA

Stvorite željeni stupanj privatnosti..više

Idealne su za terase, dvorišta ili vrtove, kao i za više stambenih zgrada, hotela, naselja, kampiranja ili na terasi bara. Zamišljamo da su korisne i za veće balkone, ali za balkon preporučamo Balkonsku bočnu tendu ili Balkonsko platno. Sklopiva bočna tenda stvara osjećaj poluzatvorenog prostora, sigurnosti i privatnosti.

Želite li drugu vrstu suncobrana? Jedro u sjeni omogućuje vam nekoliko načina korištenja, jer ga možete privezati bilo gdje. Dakle, može vam poslužiti za privatnost, sjenu ili oboje. Prevjesni suncobrani vrlo su korisni za barove i restorane, jer stvaraju i lagani osjećaj privatnosti u prostoru u kojem istovremeno boravi više osoba. No, možete se odlučiti i za uobičajene tende za ugradnju uz zid ili iznad ulaza. Pregledajte ponudu i odaberite pravi suncobran za vas.

Daju li vam i vaši prozori dovoljno privatnosti i hlada kada su vam potrebni? Odaberite pravu nijansu za svoje prozore uz dekoracije za prozore, među kojima možete pronaći proizvode kao što su Zavjese i rolete, Rolete i grilje i drugi.
Sklopive bočne tende mogu se koristiti kao razdjelnik između dva korisnika jednog vanjskog prostora, kao što je zajednički balkon ili terasa. Postoji li neki unutarnji prostor koji koristite i koji želite podijeliti? Ili jedni s drugima ili s drugima, ili jednostavno želite da jedan prostor ima dvije, odvojene namjene? Sobne pregrade su pravi izbor. No, možete ih koristiti i kao dekoraciju ili kao oznaku za garderobu.

Preloader