Prikazujemo 1–32 od 1144 rezultata

BOČNE TENDE, PLATNA, MREŽE

Privatnost, vjetar i hlad više


Bočne tende, platna i mreže. Koji god dom imali, sigurni smo da ćete neko vrijeme provesti i vani. Bilo u vrtu, dvorištu, terasi ili balkonu. Kako bi provođenje bilo ugodno, dobro je ublažiti vremenske uznemiravanja.

Živite li na obali ili u području gdje vas vjetar često posjećuje? Stajanje ili sjedenje na blagom vjetru ponekad može biti ugodno, ali kada previše puše, može biti jako neugodno i mamiti nas na obavljanje određenih zadataka. Bočne tende, platna i mreže pomoći će nam upravo u tome.


Opremite svoj balkon balkonskom bočnom tendom za zaštitu od vjetra. Za privatnost i kako bi se spriječilo ulazak sunca kroz ogradu i pregrijavanje, tu je Balkonsko platno. Mreža privatnosti stvara privatnost bilo gdje.

Sklopivo platno za vjetrobran pruža hlad na vašoj terasi ili vrtu. Za raznovrsniji izbor pogledajte ostale suncobrane. Želite li urediti hlad kada ste i vi u kući ili stanu? Rolete i grilje reguliraju svjetlost u vašoj sobi. Elegantniji ili razigraniji izbor su podne zavjese i zavjese.

Odvojite li ikada pola sata za sebe i samo se odmorite u hladu? Čitate li knjigu ili gledate kako se drveće miče dok puše? U takvim trenucima najbolje je lagano se ljuljati u visećoj ili vrtnoj ljuljački. Ljeti je ugodno provoditi vrijeme vani ili na terasi ne samo tijekom dana, već i u kasnim večernjim satima. Pobrinite se da vam je toplo s dekom. Ako želite sjesti na zelenilo, postoje deke za vanjsku upotrebu. Vanjske garniture su dobar izbor za druženje i kasno noćno čavrljanje s prijateljima. Da biste se vidjeli, pobrinite se da imate odgovarajuću vanjsku rasvjetu.