Prikazujemo 1–30 od 127 rezultata

LANCI, ŽICE I UŽAD

Oni će se pobrinuti da sve bude pričvršćeno i pravilno vezano.više


Materijali kao što su lanci, žice i užad koriste se svakodnevno. Žice su često skrivene u raznim kabelima koje koristimo za napajanje naših tehnološki naprednih uređaja ili za jednostavno paljenje svjetla. Za spajanje i pričvršćivanje dobro dođu i tanje žice, ali obično na kraće vrijeme. Međutim, izdržljivije i jače žice mogu se koristiti dulje vrijeme. Tražite žičanu ogradu ili mrežu? Provjerite ponudu Ograde.

Uže od 100% Jute 30 mm 30 m
Uže od 100% Jute 30 mm 30 m

Lance i užad koristimo malo drugačije. Užad od polipropilenska izvrstan su izbor za jedrenje ili čamce, jer lebde iznad vode i tako ih je teško izgubiti iznad razine vode. Jedriličarsko uže izvrstan je izbor za korištenje u svim vrstama vezova ili sidrenja, jer je otporno na habanje i vremenske uvjete. Za prirodniji osjećaj preporučamo uže od 100% jute.

Trebate li žicu koja će služiti kao oslonac i potpora biljkama? Trebate li još neke potrepštine za uređenje vašeg vrta? Provjerite kategoriju Vrt i vrtlarstvo i pronađite sve od cvjetnjaka do vrtnih strojeva i alata. Bavite li se poljoprivredom, a vrtne zalihe nisu dovoljne?

Trebate li lance, žice i užad za gradnju ili rad u radionici? Provjerite imate li sve potrebne alate. Možda ćete morati zamijeniti mali alat, kao što je čekić ili mjerni alat. Možda je vrijeme za novi projekt!

Tražite nešto svestrano i fleksibilno za vezanje i pričvršćivanje? Provjerite elastična užad. Ili možda nešto “ozbiljnije”? Trake za pričvršćivanje izdržat će vaš teret.