Prikazujemo 1–30 od 71 rezultata

KROVSTVO

Je li vrijeme za obnovu krovišta? Trebate poboljšanja?više


Kvalitetan krov nad glavom važan je element sigurnog i suhog doma koji Krov pruža. Međutim, danas krovovi često imaju i drugu namjenu. Definitivno počinje s temeljima. Počnite s temeljima, odaberite prave krovne ploče  iz naše ponude “krovstvo” i krovne obloge. Imate li to već? Pokrijte svoj dimnjak i produžite mu vijek trajanja i lišite se nepotrebnog čišćenja!

Danas se mnogi ljudi odlučuju za proizvodnju sunčeve energije. Koliko panela možete montirati ovisi o potrošnji električne energije već postavljenih električnih instalacija te o položaju i veličini vašeg krova. Možete kombinirati različite izvore energije ili se jednostavno odlučiti za solarne ćelije. Nudimo solarne panele raznih veličina i električnih snaga. Ako već imate instaliran solarni sustav, ali imate veću potrošnju, jednostavno možete spojiti dodatne panele.

Naravno, baza je jednako važna kao i krovište. Odaberite prave podne obloge za svoj dom ili poslovni prostor. Među njima ćete pronaći širok izbor samoljepljivih premaza i ploča na klik. Imate li igralište za djecu? Zaštitite pod sa sigurnosnim podnim pločama.

Nakon što imate uredan krov i pod, bitni su i zidovi. Dodajte dubinu svom prostoru uz zidne ploče i zidne i stropne ploče. Imate li velike prostore u svom domu? Dodajte im svrhu i način korištenja zidnih pregrada. Na taj način možete naizgled odvojiti prostor i ujedno ga uljepšati.